Adrian Lăcătuş, noul Commercial Senior Director la PepsiCo

M.A.
Companii /

 Adrian Lăcătuş, noul Commercial Senior Director la PepsiCo

PepsiCo anunţă preluarea funcţiei de Commercial Senior Director, Balcanii de Est, de către Adrian Lăcătuş, începând cu 3 ianuarie 2019. Acesta are o experienţă de 14 ani, lucrând înainte de PepsiCo la Mars, în Bulgaria, ca Market Director cu sarcini privind organizarea trans-funcţională a companiei, precum şi alte roluri de conducere în departamentele Commercial, Finance şi Supply Chain la Wrigley şi Heidi Chocolate.

Printre realizările acestuia se numără optimizarea proceselor Route to Market în România, precum şi conducerea planurilor de Sales Capability pentru regiunea MENA (Orientul Mijlociu şi Africa de Nord), se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei noastre.

"Suntem încântaţi să îl întâmpinăm pe Adrian în compania noastră. Experienţa sa internaţională extinsă şi faptul că el cunoaşte bine piaţa din România reprezintă avantaje de neegalat. Pe parcursul unei cariere prolifice, Adrian a acoperit pieţe şi regiuni variate, iar numirea sa în poziţia de Commercial Senior Director, Balcanii de Est, va aduce cu siguranţă valoare adăugată considerabilă echipei PepsiCo, înlesnind agenda noastră de creştere pe viitor", declară Christophe Guille, General Manager, Senior Vice President pentru Europa Centrală şi regiunea Balcanilor, PepsiCo.

În acelaşi timp, Nikos Tzinieris fost promovat într-un nou rol, ca Vice President Sales, Rusia. În ultimii patru ani, Nikos a condus organizaţia PepsiCo în regiunea Balcanilor de Est, obţinând o creştere semnificativă şi profitabilitate sustenabilă de la an la an. Pe parcursul celor 16 ani petrecuţi alături de PepsiCo, s-a remarcat ca un lider orientat către rezultate şi cu abilităţi în domeniul comercial, care prosperă în medii complexe şi rapid schimbătoare.

"Îi mulţumim domnului Tzinieris pentru managementul său productiv şi aportul său important la dezvoltarea noastră, din zonă, în ultimii ani. Expertiza sa şi concentrarea continuă pe implementarea agendei noastre de dezvoltare au fost esenţiale sucesului nostru. Suntem convinşi că va reuşi să obţină rezultate la fel de solide pe piaţa din Rusia şi îi urăm succes în noua poziţie", a adăugat Christophe Guille.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS