Alpha Bank le permite clienţilor să efectueze plăţi online prin card bancar în lire sterline

M.D.
Bănci-Asigurări /

 Alpha Bank le permite clienţilor să efectueze plăţi online prin card bancar în lire sterline

Conform comunicatului de presă remis către Redcaţie, Alpha Bank România este prima bancă din România ce le permite Clienţilor care utilizează serviciul E-commerce să efectueze plăţi online prin card bancar în lire sterline, completând astfel cu încă o monedă lista iniţială a celor trei monede acceptate încă de la lansarea serviciului Alpha E-commerce (RON, EURO şi USD).

Această facilitate aduce un real avantaj, mai ales comercianţilor care se adresează clienţilor din Marea Britanie (pachete turistice, cazare, bilete de avion, etc.).

"Alpha Bank este prima bancă din România ce permite procesarea şi decontarea tranzacţiilor online în lire sterline. Prin această nouă facilitate, venim în întâmpinarea comercianţilor care activează pe segmentul de servicii turistice şi le oferim posibilitatea de a încasa contravaloarea serviciilor vândute către posesorii de carduri din Marea Britanie direct în moneda de achiziţie, fără a mai fi afectaţi de cursul de schimb valutar", a declarat Cristian Dragoş, Vicepreşedinte Executiv Retail în cadrul Alpha Bank România.

"Noul serviciu aduce avantaje şi posesorilor de carduri care achiziţionează aceste produse din Marea Britanie, deoarece aceştia evită eventualele diferenţe de curs valutar ce pot apărea la nivelul tranzacţiei", au mai declarat reprezentanţii companiei.

Această facilitate a fost realizată în parteneriat cu Romcard, unul dintre principalii furnizori de servicii pentru tranzacţiile cu carduri bancare din România.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită