CNI a finalizat patru noi obiective de investiţii

A.M.
Miscellanea /

Paul Stanescu(sursa foto: Twitter)

Paul Stanescu(sursa foto: Twitter)

Săptămâna trecută, Compania Naţională de Investiţii (CNI), instituţie aflată sub autoritatea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice (MDRAP), a recepţionat şi predat către beneficiari patru noi obiective de investiţii, respectiv o sală de sport, două aşezăminte culturale şi un complex de chilii cu anexe gospodăreşti la Mănăstirea Dragomirna.

Proiectele CNI au fost realizate prin Programul Naţional de Construcţii de Interes Public sau Social (PNCIPS). Cele patru obiective de investiţii au fost realizate în judeţul Iaşi, Suceava, Caraş Severin şi Teleorman, conform comunicatului remis Redacţiei.

Sala de sport din localitatea Târgu Frumos este realizată după un proiect tip al CNI, este de tip monovolum, structurată astfel încât parterul este dedicat sportivilor şi activităţilor sportive.

Potrivti comunicatului, pentru Mănăstirea Dragomirna, investiţia a presupus execuţia unei clădiri noi, care să respecte normele şi standardele în vigoare, precum şi specificitatea activităţilor mănăstireşti.

Lucrările privind cele două aşezăminte culturale din judeţele Caraş Severin şi Teleorman au constat în realizarea unor lucrări de consolidare, refacerea sau înlocuirea elementelor structurale degradate, intervenţii la nivelul finisajelor interioare şi exterioare, reamenajarea trotuarelor perimetrale clădirilor, se mai arată în comunicat.

Valoarea totală a contractelor aferente celor patru obiective a fost de peste 14.841.000 de lei cu TVA. Investiţiile au fost predate către beneficiari prin protocol de predare-primire, aceştia urmând să stabilească modul de exploatare a acestora.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS