Compania aeriană Blue Air şi-a schimbat numele

R.V.
Comunicate de presă /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Compania aeriană Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească, şi-a modificat forma de organizare juridică din Societate cu Răspundere Limitată(SRL), în Societate pe Acţiuni(SA), conform unui comunicat remis Redacţiei. De asemenea, numele companiei, Blue Air - Airline Management Solutions S.R.L, a fost la rândul său schimbat.

"Ca o continuare firească a eforturilor noastre de aliniere a structurii organizaţionale a companiei la nivelul actual de operare, suntem bucuroşi să anunţăm că, prin decizia Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor din 3 august 2018, Blue Air şi-a schimbat forma de organizare juridică din S.R.L. în S.A. Pentru a marca acest pas am ales şi un nume nou, care ne redefineşte mai bine identitatea: Blue Air Aviation. Compania noastră are mixul câştigător între viziune, o echipă profesionistă şi pasageri loiali. Am încrederea că vom continua să ne dezvoltăm sănătos şi să creştem compania cu succes şi de la acest nivel înainte", a declarat Directorul General al Blue Air, Gheorghe Răcaru.

Totodată, Tudor Constantinescu, Director Comercial Blue Air, a subliniat că "în continuare, ne propunem să arătăm că suntem o companie solidă, a cărei poveste de succes este confirmată de strategia adoptată în ultimii ani şi care ne-a permis o creştere accelerată atât pe piaţa internă, cât şi în Europa. Siguranţa, confortul pasagerilor noştri, preţurile avantajoase şi calitatea serviciilor rămân valorile noastre de bază care ne vor ghida în acest proces de dezvoltare si de modernizare a Blue Air Aviation".

Potrivit sursei, schimbarea anunţată de Blue Air face parte din strategia pe termen lung a companiei de a-şi consolida poziţia şi de a deveni un puternic operator aerian paneuropean. Compania estimează pentru 2018 peste 5,5 milioane de pasageri şi o cifră de afaceri de 460 de milioane de euro, ambii indicatori în creştere cu 10% faţă de anul 2017.

Unul dintre cele mai cunoscute branduri româneşti, Blue Air are nouă baze operaţionale, în Bucureşti, Bacău, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Larnaca, Liverpool, Torino şi Alghero.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS