Dragnea, întrevedere cu ministrul Turismului din Israel

M.D.
Politică /

Liviu Dragnea

Liviu Dragnea

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut, miercuri, o întrevedere cu Yariv Levin, ministrul Turismului din Israel, informează comunicatul de presă remis către redacţie.

Discuţiile au avut în vedere identificarea oportunităţilor pentru atragerea capitalului israelian în sectorul turistic românesc, o importanţă deosebită fiind acordată turismului balnear şi sectorului de wellness, se menţionează în comunicat.

"România reprezintă o destinaţie predilectă pentru turiştii israelieni şi acest lucru este un semnal încurajator pentru întărirea parteneriatului în acest domeniu. Tocmai de aceea am propus încurajarea înfrăţirii dintre oraşele româneşti şi israeliene, ca instrument pentru promovarea turismului de ambele părţi", a declarat domnul Liviu Dragnea.

Un alt subiect abordat a avut în vedere valorificarea bogatului patrimoniu cultural evreiesc, precum şi a faptului că România face parte din Calea europeană a Patrimoniului Evreiesc.

De asemenea, preşedintele Camerei Deputaţilor a transmis asigurări cu privire la deschiderea autorităţilor de la Bucureşti de a întări parteneriatul dintre cele două ţări şi de a extinde cooperarea pe mai multe sectoare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo