La Sibiu are loc conferinţa Young Markets: Explorarea Viitorului Lumii Financiare

F. A.
Miscellanea /

Ediţia de anul acesta a conferinţei Young Markets: Explorarea Viitorului Lumii Financiare de la Sibiu s-a încheiat ieri, anunţă organizatorii într-un comunicat de presă.

Proiect iniţiat de către Patrick L. Young a avut invitaţi invitaţi din USA, Marea Britanie, Irlanda, Polonia, Serbia, Suedia, Scoţia, Portugalia şi de la noi din ţară, fiind un eveniment global.

Conferinţa a început cu un cocktail de bun venit şi o cină inaugurală unde invitaţii au avut oportunitatea de a asculta discursul de deschidere al Excelenţei Sale, Charles Crawford, fostul ambasador al Marii Britanii în Bosnia, Serbia şi Polonia.

Discursul a fost axat pe importanţa credibilităţii în mediul financiar şi pe modul în care este construită această credibilitate. În opinia Excelenţei Sale, "această încredere ar trebui să se bazeze pe conceptul de "honest money"", dar a fost subliniat faptul că, în contextul global actual, acesta nu se mai regăseşte în politica financiară. De asemenea, Charles Crawford a făcut câteva aprecieri deosebit de interesante despre evoluţia şi viitorul Uniunii Europene.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo