Porsche Engineering Romania închiriază 3.500 de metri pătraţi de spaţii de birouri în Cluj - Napoca

M.D.
Companii /

 Porsche Engineering Romania închiriază 3.500 de metri pătraţi de spaţii de birouri în Cluj - Napoca

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, compania producatoare de software pentru industria automotive Porsche Engineering Romania, subsidiara locală a Porsche Engineering Group GmbH, a închiriat o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi de spaţii de birouri moderne în proiectul Vivido din Cluj - Napoca, cea mai mare suprafaţă preluată în ultimele 12 luni în cea mai mare piaţă regională de birouri din afara Bucureştiului.

Porsche Engineering va prelua 2.200 de metri pătraţi de spaţii de birouri în perioada imediat următoare, o suprafaţă adiţională închiriabilă de 1.300 de metri pătraţi urmând a fi preluată în 2020, tranzacţia fiind intermediată de către Coldwell Banker Transilvania, biroul local al companiei de consultanţă imobiliară Coldwell Banker Romania.

Cristian Şimon, director Office Division în cadrul Coldwell Banker Transilvania a declarat că: "Tranzacţia încheiată de către Porsche Engineering Romania este una extrem de importantă nu doar pentru Cluj - Napoca cât şi la nivel naţional, deoarece arată că România şi Clujul în al doilea rând nu reprezintă doar o destinaţie pentru sedii secundare sau pentru activităţi de tip back office şi BPO - Business Process Outsourcing. Forţa de muncă inalt calificată şi creşterea economică generală din Cluj - Napoca fac ca oraşul să fie foarte atractiv pe segmentul de cercetare şi dezvoltare de produse şi estimăm că vom asista la noi tranzacţii de acest tip în viitor".

Închirierea noii suprafeţe de birouri va permite Porsche Engineering Romania să îşi mărească de peste trei ori echipa locală, o nouă creştere a numărului de specialişti care lucrează în cadrul companiei fiind deja prevăzută pentru anul 2020. La momentul deschiderii subsidiarei locale în 2016, compania avea în România şapte angajaţi.

Marius Mihailovici, location manager Porsche Engineering Romania a afirmat că: "Cluj - Napoca este Silicon Valley - ul României şi decizia Porsche Engineering de a se dezvolta aici este astfel una logică. Vom continua să ne dezvoltăm activitatea din România, am încheiat deja de mai mulţi ani partneriate cu institutiile de învăţământ superior din Cluj - Napoca şi dorim de asemenea să continuăm să atragem cei mai buni ingineri din România, care îşi doresc să facă parte din echipa uneia dintre cele mai inovatoare companii şi să dezvolte soluţii software de top pentru industria automotive".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro