TVR a câştigat, în faza de apel, litigiul cu fosta societate Splendid Media

V.D.
Companii /

 TVR a câştigat, în faza de apel, litigiul cu fosta societate Splendid Media

TVR a câştigat apelul promovat în litigiul cu societatea One Digital Store, fosta Splendid Media, având ca obiect recuperea unor creanţe în valoare de aproximativ 25 de milioane de lei.

Suma reprezintă contravaloarea spaţiului publicitar pe care agenţia Splendid Media a fost mandatată să îl gestioneze în perioada 2009-2011 şi a unor penalităţi de întârziere, se arată într-un comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Creanţele revendicate de SRTv şi recunoscute de instanţa sesizată ca certe, lichide şi exigibile provin din neplata de către SC One Digital Store SRL (fosta SC Splendid Media SA) către televiziunea publică a contravalorii spaţiului publicitar vândut şi/sau pe care s-a obligat să îl vândă, cu încălcarea astfel a prevederilor contractului încheiat între părţi.

Prin hotărârea Curţii de Apel Bucureşti, societatea comercială este obligată să plătească Televiziunii Române suma de 24.857.827,90 lei, reprezentând 16.027.488,55 lei contravaloare spaţiu publicitar, 5.101.591,94 lei penalităţi de întârziere şi 3.728.747,41 lei diferenţa de venit contractual minim garantat. Totodată,One Digital Store trebuie să plătească televiziunii publice şi suma de 15,700 de lei, reprezentând cheltuieli de judecată.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo