GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

2019: Ce stă scris în stele

Cornel Codiţă
Ziarul BURSA #Editorial /

Cornel Codiţă

Nu este cazul să intre cineva la gînduri! Nu m-am reprofilat pe astrologie politică deşi, fie vorba între noi, puţini sunt cei care îşi închipuie ce sume circulă în această "arie profesională", cu clienţi în cele mai înalte şi selecte cercuri nu doar din politică, ci şi din domenii conexe: bussiness şi economie, spionaj şi militar, instituţii bisericeşti şi lume mondenă, burse şi pieţe financiare, diverse instituţii dedicate promovării jocurilor de noroc şi pariurilor!

Ambiţia mea, relativ modestă, ca învechit şi ruginit raţionalist ce mă aflu, este doar aceea de a cerceta prospectiv în direcţia următoarelor 12 luni, reunite sub sigla anului 2019. Să "ghicesc" cu metodă de sorginte carteziană, altfel spus, ce fire se vor toarce mai departe din caierul de evenimente ale lui 2018, care s-ar putea rupe şi de unde am putea trage fire noi, pentru alte direcţii neaşteptate de evoluţie ale lumii în care trăim. Asta-i tot!

În politica dinlăuntru, lucrurile sunt relativ oable şi fără prea mari complicaţii. Totul se reduce la bătălia pentru Cotroceni. Dacă ecuaţia se va juca cu datele actuale neschimbate, atunci vom avea de ales între Iohannis şi Drag-nea. Pentru ca acest "scenariu" să nu se concretizeze, cineva, un sobor de ghicitoare-vrăjitoare, surori bune cu cele din Macbeth-ul lui Shakespeare, adunate în jurul cazanului lor de fiertură, trebuie să decidă ştergerea unuia dintre ei de pe listă, înainte chiar ca el să apuce să îşi vadă numele scris pe buletinul de vot. Evident, scenariul "Fără Dragnea, dar cu Iohannis" are de partea lui o probabilitate mai mare decît "Fără Iohannis, dar cu Dragnea". Dacă dispare Dragnea, atunci vom avea scenariul de alegeri cu Iohannis şi un Avatar al lui Dragnea. Cel mai probabil, Tăriceanu. Dacă dispare Iohannis, atunci adversarul pentru Dragnea ar fi Cioloş sau un înlocuitor de ocazie, modelat după acelaşi calapod.

Dar dacă dispar amîndoi?!!! Ei, atunci se va umbla la "conserve". Ce ziceţi de lozinca electorală "Stolojan for President"!!!??? Sau, dacă nu vă coafează prea tare, atunci nu este exclus să contemplaţi tabloul electoral-pastoral "Băsescu, încărunţit, cuminţit şi-nţelepţit, preşedinte revenit!" Mă rog, ca variantă de rezervă, aşa semi-pensionar cum se află, ar putea cineva să îl convingă şi pe Mugur Isărescu să se mai sacrifice puţin pentru interesul naţional, de data asta din fotoliul de la Cotroceni. În rest, nu are sens să căutăm prea mult în necunos-cut, mecanismele politicii noastre nu permit, pur şi simplu, inventarea şi propulsarea unui candidat, astăzi complet necunoscut, pînă la sorocul alegerilor din Decembrie.

Cu politica din afară, lucrurile sunt olecuţă mai complicate. Cîteva fire însă sunt sigure şi de ele, vrem nu vrem, va trebui să tragem pînă la capăt. Unul este pentru Europa, brexitul. Va fi sau nu va fi? Va fi varianta soft sau cea hard? Nimeni nu ştie la această oră care sunt probabilităţile pentru fiecare dintre aceste variante. Ba, chiar mai mult, soluţia "non-brexit" cîştigă pe zi ce trece în forţă politică şi electorală. Evenimentul cu încărcătură mai mare de surpriză ar fi prăvălirea Marii Britanii spre un al doilea referendum cu privire la decizia de a părăsi Uniunea Europeană. Organizat, dacă nu în 2019, atunci în 2020. Al doilea fir este "Preşedinţia Trump". Va fi sau nu va fi dusă la termen? Va supravieţui sau va eşua într-un uriaş scandal politic privind relaţiile echipei Trump cu Rusia lui Putin? Va fi erodată de scandaluri mai puţin spectaculoase dar la fel de ruinătoare cu privire la afacerile şi comportarea "fiscală" a cetăţeanului Trump? Toate aceste dezvoltări sunt în cărţi pentru 2019. Anul în care America va trebui ori să sfărîme "mitul Trump" şi să revină cu picioarele pe pămînt în privinţa alegerilor, ori să căute cu disperare un înlocuitor mai credibil pentru acelaşi tip de soporific electoral. Al treilea fir este cel care leagă Moscova putiniană de restul lumii. Simpla schimbare de calendar nu are cum să modifice ceva în obiectivele şi modalităţile de acţiune ale liderului de la Kremlin. Subversiunea, acţiunea militară simplă şi hibridă, presiunea economică şi controlul asupra mecanismelor politice în ţările ţintă vor constitui, în continuare, "cutia cu unelte" a politicii promovate de Putin, fie că este vorba despre Europa în ansamblu ori de Ucraina, Franţa, Germania, Marea Britanie, Italia sau Spania, luate separat; asta ca să nu pomenim nimic despre România, Polonia, Bulgaria, Cehia, Lituania, Latvia, Estonia sau R. Moldova. În sfîrşit, Xi Jinping, noul "nemuritor" din politica eternă a Chinei va avea de ges-tionat conflictul comercial-economic cu America, declanşat de Trump; competiţia pentru Africa, în care în sfîrşit s-au înscris oficial atît Statele Unite cît şi Europa; competiţia pentru Asia, în principal cu Japonia, Rusia, Statele Unite şi poate Marea Britanie revenită în ecuaţie, dacă brexitul se precipită. Cu această configuraţie setată pe continuitate, 2019 nu este probabil să aibă parte de prea multe surprize. Asta, desigur, dacă pojghiţa subţire pe care patinează politica nu va fi spartă, ori mai rău se va prăbuşi sub greutatea unei crize economice globale, de proporţii, pe care toată lumea bună a specialiştilor în economie o prevăzuse deja pentru 2018!!! Acum, ce mai contează un an încoace, încolo, cînd este vorba de o criză de proporţii!!!

Fără să excludem ceea ce ar mai putea sta scris în stele, cam acestea vor fi subiectele politice ale anului 2019.

Opinia Cititorului ( 26 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Bursa, cu optimistul Codita in frunte, veti avea victorii multe........

  Asta, desigur, dacă pojghiţa subţire pe care patinează politica Bursa nu va fi spartă, ori mai rău se va prăbuşi in anul de gratie 2019! Verificati-va sursele. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Analiza interna si externa concentrata, in maniera scorpioneasca

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Corect; nu intram la ganduri, nu te bagam in seama.

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Simbol:O PISICA, CERTINDU-SE CU UN SOARECE. 

  Explicatie:Aspectel e active si pasive, ale tale sau ale situatiei, pot provoca un impas, caci fiecare cauta sa arate celuilalt ce ar trebui facut si de ce. Care este problema centrala si care sunt vechile valori care au nevoie de o reconsiderare? Exista un dezechilibru, cineva sau ceva incearca sa obtina un avantaj incorect fata de un oponent mai slab. 

  Esenta:A fi capabil sa-i atragi pe altii la modul tau de a gindi, printr-o gindire ce oscileaza continuu.

  Negativ:Pierdere de timp prin certuri si ciorovaieli. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Simbol:O FEMEIE MATURA RETREZITA LA ROMANTISM. 

  Explicatie:Nu este momentul sa fii trintit la pamint si sa te lasi rau condus de reactii exagerate. Nici nu e momentul sa accepti orice gasesti. Ai o profunda intelegere a ceea ce este posibil si poti alege sa te implici pentru orice motiv just. 

  Esenta:Gasirea unei reinnoiri a iubirii, cunoasterii, interesului, cind se parea ca toate prilejurile au trecut. A doua sansa. 

  Negativ:Negarea dreptului la exprimare emotionala din cauza asteptarilor sociale.

  Se pare ca are altceva mai bun de facut! 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Simbol:GLASUL COCOSULUI ANUNTA RASARITUL SOARELUI CU TONURI EXUBERANTE.

  Explicatie:Fieca re zi incepe la fel, desi ceea ce aduce ea este mereu un mister. Poate exista o confuzie data de dilema daca acest cocos cauzeaza sau doar anunta noua zi. Poti simti ca ai devenit forta care dirijeaza situatia. 

  Esenta:Anticipare a noilor intimplari.

  Negativ:Exagerar ea rolului, talentelor sau abilitatilor tale. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Simbol:UN DEGET MISCATOR INDICA PASAJE SEMNIFICATIVE INTR-O CARTE.

  Explicatie:Lucrurile merg bine pentru moment, desi ai senzatia ca stii totul despre asta - ca si cum le-ai fi citit intr-o carte. Totusi, exista detalii mai fine care ti-au scapat, si s-ar putea sa ai nevoie sa mai arunci o privire. Exista o indicatie clara a locului unde sa te uiti, de la cineva din afara ta. Fii atent sa discerni ceea ce este cu adevarat important. 

  Esenta:Cautarea detaliilor-cheie. Gasirea detaliilor esentiale ale unei situatii si trecerea cu vederea a restului.

  Negativ:A face lucrurile doar pentru ca trebuie facute si a face totul ca la carte, dupa tipar. Reactii automate. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  imbol:ECHIPA DE BASCHET A UNEI FETE.

  Explicatie:Este necesara cooperarea cu altii si sa joci dupa regulile jocului, pentru a-ti atinge telurile. Prietenii si cei cu interese similare vor fi capabili sa ti se alature pentru a ajunge la un rezultat dorit de voi toti. 

  Esenta:A darui si a primi in munca de echipa.

  Negativ:A-i forta pe altii sa concureze la acelasi nivel, fara a tine cont de diferente. A gasi ca e dificil sa joci dupa reguli sau sa cooperezi cu ceilalti. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Simbol:PRIMA MIERLA A PRIMAVERII CINTA DINTR-UN VIRF DE COPAC. 

  Explicatie:Esti capabil sa iei tot ce e mai bun din ce se afla la indemina, si sa-l faci si mai bun. Pentru asta e nevoie de multa indeminare, si vor fi mereu unii care vor reactiona cu gelozie. 

  Esenta:Enorm potential creator pentru a lua muzica si sunetele, si a le integra intr-o melodie noua. A fi primul care vede potentialitatea.

  Negativ:A lua ce e mai bun de la altii si a-ti insusi meritele. A fi galagios. Anuntarea de noi posibilitati, sau doar un acord final? 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Simbol:FORMATIUNI DE STINCA SE INALTA DEASUPRA UNUI CANION ADINC.

  Explicatie:Poti gasi ca structura materiala a situatiei este, pe de o parte, dezvoltata cu grija in timp are o intreaga istorie, dar pe de alta parte, este chiar pe marginea unei prapastii adinci. Se pare ca nu exista cale de intoarcere, mersul inainte e singura iesire, iar solutia poate fi chiar 'saltul in gol'. Poate fi o calatorie solitara, dar vei descoperi noi profunzimi ale experientei, pe care ti le puteai imagina doar. 

  Esenta:Structuri vechi si riscuri adinci.

  Negativ:A te vedea pus la colt. Uneori ai de ales: sa-ti asumi riscuri sau sa ramii linistit 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Este un joc al oracolului sabian, din care putem intelege esenta ascunsa a invataturii!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  daca as candida acesta ar fi sloganul meu. Sustinerea americana ar fi garantata si rusii me -ar da o Opera de arta Avangard sa o expunem in gradina parlamentului. Fiecare Roman adevarat va conduce Mercedes si va face vacanta pe vouchers la Saint Tropez

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Simbol:CELE MAI FRUMOASE TRASATURI SI CALITATI ALE UNUI BARBAT SUNT IDEALIZATE INTR-UN PORTRET.

   Explicatie:Poti descoperi o nevoie de a-ti aminti adevaratele calitati ale situatiei. Cele active pot fi vazute atit in ansamblu, cit si individual. Cauta ce e mai bun in situatia data si evita factorii indezirabili. Functioneaza asta, sau scapi din vedere adevarul? 

   Esenta:Idealizarea oamenilor sau a situatiilor.

   Negativ:A nu vedea oamenii asa cum sunt ei cu adevarat. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Simbol:O PARADA DE FRUMOASE IN COSTUME DE BAIE, IN FATA MULTIMII DE PE PLAJA.

   Explicatie:Te poti simti apreciat doar pentru valori superficiale, fara sa-ti fie pretuit telul mai profund. Dar fii constient ca atragi foarte mult atentia si ca exista un public important. 

   Esenta:A judeca superficial. A te da in spectacol. Aprecierea atractiei pure a frumusetii.

   Negativ:A folosi lucruri superficiale pentru a dobindi sustinere, in mod inselator. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Rauri de lapte si munti de mamaliga.....

   Maestre, esti mai brut, dar pe urmele lui Budai Deleanu.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Ioan Budai-Deleanu (1760 - 1820) a fost un scriitor, filolog, lingvist, istoric şi jurist român, reprezentant de seamă al Şcolii Ardelene.

   În Istoria critică a literaturii române, Nicolae Manolescu evidențiază valoarea Țiganiadei printr-o comparație: „Țiganiada este un Don Quijote al nostru, glumă și satiră, fantasmagorie și scriere înalt simbolică, ficțiune și critică a ei”. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Simbol:STEAGUL BRITANIC E ARBORAT PE UN VAS BRITANIC DE RAZBOI. 

  Explicatie:Este nevoie de protectie si control. In aceasta situatie, exista un sentiment ca ai de supravegheat un mare 'imperiu' in care sunt vitale calitatile de conducere si increderea ce se poate avea in tine. Poate fi o responsabilitate obositoare, dar exista o constientizare a protectiei date de 'toti cei dinaintea ta'. A trebui sa-ti faci simtita prezenta si sa-ti pazesti teritoriul. Supraveghere eficienta. 

  Esenta:Colonialis m. Protectionism.

  Negativ:Demon stratii artificiale de putere. 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Codita, m-ai pacalit! :)) Si tocmai intrasem pe articol sa evaluez abilitatile tale de astrolog ... :))

  Oricum, bun articol! :)  

  p.s. legat de astrologie si de Romania (tara al carei semn zodiacal este Varsatorul -cu ascendent in Rac - pentru ca la 1859 a aparut Romania, nu la 1 decembrie - ca sa fie Sagetator ... de la 1859 e in continua expansiune cu perioade de retragere teritoriala corectiva inainte de noi extinderi teritoriale impulsive ;) :D ) stai sa vezi ce se va intampla cand intra Saturn pentru 3 ani in ... Varsator ;) ;) ;) - perioada toamna 2020 - toamna/iarna 2023 ... nu zic nimic sa nu stric surpriza :)) multe se vor schimba. Multe, multe, foarte multe. Pana in 2023 traim resturile acestui 'modus vivendi' dezvoltat dupa 1989 .... ;)  

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Obiectivul general al anului este sa ne bucuram!Jovialitate, optimism, bucuria vietii in acest an este pentru toata lumea, in maniera Jupiteriana!

   Intelepciune. dezvoltarea inteligentei spirituale, largirea orizontului, calatorii! 

   Saturn este profesorul taciturn, perfectiune pana la impecabilitate, responsabilitate pentru ceea ce am creat, eficienta, reguli, proceduri si respectarea lor. Capacitate de a te integra in orice sistem doresti.Disciplina si perseverenta pentru a deveni cineva, desavarsire. renuntare la ce nu mai este folositor. Structuri noi si distrugerea celor vechi...si asta inca din 2008. 

   Saturn si Jupiter se vor intalni in 2020 , conjunctie in Varsator peste 28 de ani, asa ca trebuie sa incepem un nou ciclu Jupiter- Saturnian- Uranian...Se pun bazele a ceva ce sa construi pentru generatiile viitoare! Cred ca un nou model societal va fi giuvaerul bunastarii generatiilor viitoare. Schimbare de paradigma! 

   Schimbare constienta data de cele 5 eclipse de soare si luna! Trebuie sa schimbam ce trebuie..altfel nu se mai poate!..numai astfel putem evolua, fie si prin schimbarea unor mentalitati! 

   Atentie cuadratura dintre Neptun si Jupiter ne poate da iluzii...amagiri, dependente! Solutia este sa ne conectam la divin! 

   Uranus vine cu schimbare la nivel macro dar si personal...nevoia de libertate, independenta, autonomie!De pe 7 martie va intra 7 ani in taur...vine cu materializarea spiritualitatii!Spiritualitate aplicata, aducerea spiritualitatii in materie, esenta lui Uranus in taur. 

   Vom avea 5 eclipse soare - luna. Prima de soare din 6 ianuarie in capricorn si partiala de luna,in varsator, din 21 ianuarie, ne da luciditate, extindere de constiinta si eliberare de emotii...trebuie sa facem schimbari! E o ultima sansa sa facem schimbari!Calitatile vor fi transformate in bani..in casa a doua. Schimbam filozofia de viata, stralucire, iesire din umbra si asumare.Ne vin idei originale, spunem ce ar fi bine sa facem, gasim cheita a ccea ce ne-am dorit in 27 octombrie 2018. 

   Un nou inceput dat de Venus si Marte in mers direct.Mercur retrogradeaza din 3 in 3 luni, pret de 3 saptamani in semne de apa, emotiile sunt cele care ne rascolesc.Reflectie interioara, venus inca mai este in scorpion, marte din peste ne da posibilitatea sa vedem ceea ce nu se vede, detasare si vindecare a ranilor.Intuitia trebuie folosita in conformitate cu legile divine! Primavara renastem cu totii, actionam concret, practic, ne ingrijim templul in care locuim spre vindecarea noastra si a celor din jur dat de luna in fecioara.Curatare vindecare, schimbare a ritmului de viata in vara. Toamna facem bilantul, luam bun ce a fost util si restul lasam deoparte dar ne si bucuram, socializam cu persoane foarte apropiate. 

   Avem bucuria comunicarii, eliberarii ideilor asa cum dorim noi, liber! Trebuie sa ne bucuram de natura, in natura , integram femininul divin. 

   Ca sa putem face bani trebuie sa o facem dupa principii feminine, intai sa ascultam mesajele care vin spre noi si apoi actionam. Scorpionii si sagetatorii sunt privilegiati in acest an, sunt vedetele anului! Intai munca, data de seriosul Saturn si apoi distractie data de Jupiter. 

   Nu apar persoane noi ci consolidarea relatiilor vechi, de incredere. Sunt sustinute relatiile cu strainatatea.Relatiile pot fi resuscitate prin consens, nu prin compromis!

   Terapii alternative pentru a gasi solutii pentru boli, mergand la eliminarea cauzelor bolii, inclusiv a celor sociale! Intelegerea cauzelor emotionale ale bolilor si eliminarea lor! 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Spune-ne mai multe, draga mea!

   merci 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Saturn’s sextile to Neptune is with us for most of 2019. Saturn’s discipline can help bring structure or meaning to our dreams and ideals. At the same time, Neptune’s acceptance and devotion can help bring new meaning to our work, traditions, and customs. It’s easier to find meaning in our lives with this influence. We can feel as if our spiritual and material goals harmonize or at least don’t get in each other’s way. Circumstances and our own attitudes facilitate following through on our dreams or turning our visions and ideals into reality. Combining imagination and effort is successful now. There can be a sense that our dreams are realizable, and we can build stronger faith and acceptance. With this aspect, we feel that our dreams/ideals and reality can work together and are not working at cross-purposes.

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Acum e timpul pentru a se descoperi Un nou model societal care sa nu mai creeze analfabeti si semianalfabeti si de aici deseuri sociale! Numai asa se poate asigura pacea structurala!  

   Autoritatile de la Bucuresti ar trebui sa se ocupe de lucruri serioase si necesare intregii comunitati, nu doar interesul personal al lor si al camarilei lor!  

   La Sibiu , Romania poate deveni erou al noului ciclu al omenirii!. 

   Exista mult spatiu de miscare in aceasta situatie, si multe lucruri se gasesc la locul lor. Participi la ceva important, dar esti doar o parte.Lucrand impreuna cu toti, vei fi capabil sa creezi ceva util si trainic, de care va putea beneficia intreaga comunitate.

   Esenta:Oameni traind in pace 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

   Saturn in Varsator este in Domiciliul sau masculin. Aici, Saturn poate concentra energiile cognitive catre anumite arii de interes, in special in vederea gasirii unor cai inovatoare si in slujirea unor idealuri revolutionare.

   Nativii cu Saturn in Varsator pot fi limitati in libertatea lor de expresie, pentru ca ei adera la idealuri care nu le permit sa vada lucrurile decat in sensul impus de obiectivele stabilite. Dar ei sunt capabili sa trezeasca in altii interesul pentru cunoastere si dorinta de schimbare sociala.  

   Lectia lui Saturn in Varsator tine de libertatea de gandire, de cultivarea unei gândiri creatoare si de promovarea idealurilor fara a accepta limitarile impuse de intentii distructive. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Scorpion

  Începând cu 20 decembrie, Saturn intră în Capricorn și tranzitează sectorul comunicării, al informării și al învățării. Pentru nativii Scorpion se pregătesc lecții dure, aceștia fiind nevoiți să învețe să comunice cu cei din jurul lor și să-și dea ocazia să afle lucruri noi, să-și dea libertatea de a evolua prin cunoaștere. Săgetător Tranzitul prin Capricorn al planetei Saturn va afecta sectorul financiar al nativilor Săgetător și-i va obliga să devină responsabili în cheltuirea banilor și mult mai determinați în obținerea veniturilor pe termen lung. Trebuie ca în acești trei ani să învețe să-și fixeze obiective clare și demne și să lupte pentru o poziție socială mai bună.

  Citeşte întreaga ştire: Saturn intră în semnul Capricornului. Vor urma 3 ani de lecții dure și schimbări uriașe pentru toate zodiile 

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Sunt mari sanse de pace si intelegere intre grupuri conflictuale de oameni din cauza ajutorului primit de la norocosul Jupiter in acest an.

   In cea mai buna influenta a sa, Jupiter in Sagetator te binecuvanteaza cu intelepciune, noroc, motivatie si succes. 

   In cea mai proasta influenta a sa, Marele Benefic isi poate concentra energia in 2019 pe zone problematice din viata ta si sa te impinga sa sari la actiune, sa creezi o solutie si sa iti aduni problemele ca sa le elimini o data pentru totdeauna. 

   Acord

   Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  ati uitat de europarlamentare, mai exact de unu, dan barna!

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS