30.000 euro, suma medie pe care o plătesc românii pentru tratamente medicale în străinătate

F.A.
Companii #Sănătate /

Costurile tratamentului unor boli grave în străinătate depăşeşte cu mult venitul mediu anual al românilor, conform unui studiu realizat de către MediHelp International şi partenerii săi străini, arată un comunicat remis redacţiei.

Astfel, un pacient trebuie să plătească peste 30.000 de euro pentru a primi ajutor medical specializat într-un spital din Marea Britanie.

Studiul a luat în considerare tarifele medii practicate de spitalele de stat din Marea Britanie.

"Din păcate românii trebuie să caute ajutor medical specializat în afara ţării. Este o realitate tristă, dar fiecare cetăţean trebuie să găsească metode prin care să protejeze sănătatea sa şi a familiei sale. O metodă eficientă de a beneficia de cea mai bună îngrijire medicală prin intermediul unui simplu apel telefonic este încheierea unei asigurări private de sănătate cu acoperire internaţională. Pentru un preţ rezonabil persoana respectivă primeşte garanţia că nu se va afla niciodată în situaţia de a plăti o sumă mare de bani în cazul în care se confruntă cu o problemă medicală severă", a declarat Zahal Levy, Preşedintele MediHelp International.

Cifrele prezentate în studiu corespund serviciilor oferite de către spitalele de stat din Marea Britanie, dar tarifele practicate de clinicile şi spitalele private sunt chiar mai mari, se precizează în comunicat.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS