Gala BURSA 2018

38.872 de absolvenţi de studii superioare au participat la primul studiu naţional care urmăreşte legătura dintre studiile absolvite şi activitatea profesională

F.A.
Comunicate de presă /

În proiectul "Studiul naţional de monitorizare a inserţiei pe piaţa muncii a absolvenţilor din învăţământul superior" s-au obţinut rezultatele tehnice preliminare privind participarea absolvenţilor promoţiilor 2005 şi 2009 la primul studiu naţional care urmăreşte legătura dintre studiile absolvite şi activitatea profesională, arată un comunicat remis redacţiei.

Au fost invitaţi să participe la studiu aproximativ 154 200 de absolvenţi de studii de licenţă (41 700 absolvenţi din promoţia 2005, respectiv 112 500 din promoţia 2009) din 55 de instituţii de învăţământ superior, 41 de stat şi 14 particulare.

Au răspuns invitaţiei de participare la studiu 38.872 de absolvenţi rezultând o rată de răspuns brută de 25,20% (din numărul total de absolvenţi invitaţi să participe) şi o rată de răspuns netă de 35,56% (din numărul total de absolvenţi cu adrese corecte). Rata de răspuns brută este în medie de 30% pentru universităţile de stat şi de 16 % pentru cele particulare.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită