5 To Go şi-a îndeplinit obiectivele pe anul 2018

T.T.
Comunicate de presă /

5 To Go şi-a îndeplinit obiectivele pe anul 2018

5 To Go şi-a indeplinit cu două luni mai devreme obiectivele făcute pentru finalul anului 2018, , atingând un număr de 100 francize, pregtătindu-se să ajungă la 200 de locaţii, până la finalul lui 2020, conform unui comunicat de presă al companiei, remis, astăzi, Redacţiei noastre.

Franciza cu numarul 100 a cafenelei a fost semnată şi urmează a fi implementată. În momentul de faţă, 5 To Go Team este o structură de sine stătătoare în cadrul business-ului, fiind pregătită pentru paşii următori: 100 de locaţii noi în următorii doi ani, extinderea pe plan internaţional, noi concepte de locaţii, dezvoltarea gamei de produse şi creşterea mediei de bon.

"An de an am reuşit să implementăm şi să transformăm în fapte reale pronosticurile făcute cu un an în urmă. Aşa s-a întâmplat şi în 2018, iar datorită programului de consolidare şi dezvoltare al echipei, am reuşit chiar să realizăm targetul intern de business development, mai repede cu două luni. În momentul de faţă am bifat deja toate ipotezele cu care am plecat la drum în 2018." a declarat Radu Savopol, co-fondator 5 To G.

Tot în 2018, 5 To Go a dezvoltat locaţii-concept precum: 5 To Go Coffee Spot, 5 To Go Drive Thru, 5 To Go Mobile, 5 To Go Concept Store, iar pentru anul 2019, compania şi-a propus să implementeze şi un nou concept dedicat zonei de RETAIL.

Planul de dezvoltare al companiei include şi locaţii mai spaţioase, cu zonă de seating, dorinţă tot mai prezentă în rândul sugestiilor venite de la clienţi. "Avem în continuare un permanent dialog cu clienţii noştrii şi observăm ca, uşor-uşor, 5 To Go se transformă într-un love-mark, peste 65% dintre clienţii noştrii sunt clienţi fideli şi exclusivi, iar, dintre ei, un număr mare îşi doreşte să petreacă mai mult timp în cafenele, să lucreze, să aibă întâlniri de business sau cu prietenii, iar în acest scop, ne propunem să dezvoltăm conceptul către această zonă" a completat co-fondatorul 5 To Go.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS