Şcoala Germană Bucureşti va construi un sediu nou

Mirabela Vasile
Companii /

Şcoala Germană din Bucureşti (DSBU - Deutsche Schule Bukarest), acreditată de către Ministerul Afacerilor Externe din Germania şi membră a Federaţiei Mondiale a Şcolilor Germane din străinătate, lansează un proiect de construcţie a unui nou sediu, până în anul 2018, pentru a putea primi numărul tot mai mare de elevi care doresc să se înscrie, informează un comunicat de presă.

"DSBU este bine cunoscută pentru înaltele sale standarde de educaţie. Întrucât este o şcoală recunoscută în toate ţările vorbitoare de limba germană, numărul de elevi a crescut anual cu 20%. Prin acest proiect ne propunem să satisfacem cererea tot mai mare pentru educaţie de calitate", a declarat Friederike Gribkowsky, Preşedintele Consiliului de Administraţie al DSBU.

Ca parte a noului proiect, DSBU lansează o campanie de strângere de fonduri prin care creează posibilitatea ca oricine să poată contribui la construirea noului sediu. OMV Petrom SA este unul dintre susţinătorii DSBU în acest proiect, oferind peste două hectare de teren, în apropierea sediului companiei (Petrom City), în zona de nord a Bucureştiului.

Noua clădire va avea peste 8.000 de metri pătraţi, şcoala urmând să includă şi alte facilităţi precum un teren de sport de aproximativ 2.500 de metri pătraţi şi mai multe spaţii de joacă pentru fiecare ciclu şcolar. DSBU îşi propune în viitor să primească până la 500 de elevi, de la grădiniţă până la liceu.

Proiectul se bucură de sprijinul ambasadelor Germaniei, Austriei şi Elveţiei în România şi al OMV Petrom SA.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS