Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

6 candidaturi pentru poziţiile vacante din Consiliul de Supraveghere SIF Transilvania

A.C.
Companii /

SIF Transilvania (SIF5) a primit şase candidaturi pentru cele două poziţii vacante din Consiliul de Supraveghere, printre care şi pe cele ale membrilor provizorii cooptaţi în mai, anul trecut.

Un loc în Consiliu este vacant din aprilie 2013, iar o poziţie este liberă în urma demisiei lui Mihai Fercală în mai, anul trecut. În aceeaşi lună au fost cooptaţi doi membri provizorii, Floriean Firu, fost vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie (CA) şi director general adjunct la SIF Transilvania, şi, de asemenea, Petru Mihalcea, fost membru CA.

Pentru ocuparea celor două locuri vacante s-au mai înscris Crinel Valer Andănuţ, directorul general Allianz-Ţiriac Pensii Private, Gabriele Alexe, administrator în cadrul unor companii deţinute de SIF Transilvania, Mirel Leonard Vişan, director general SSIF Eastern Securities şi Gheorghe Albu, consilier parlamentar, fost consultant ASF şi comisar CNVM.

Funcţia de preşedinte al Consiliului de Supraveghere este ocupată de Răzvan Găvăneanu, fiul omului de afaceri Corneliu Găvăneanu, care deţine Metaltrade şi porturile Docuri şi Bazinul Nou din Galaţi. Ceilalţi membri sunt Ştefan Szabo, Gheorghe Lutac, Dumitru Carapiti şi Constantin Frăţilă.

SIF Transilvania a fost în 2013, pentru al doilea an consecutiv, cea mai profitabilă dintre cele cinci SIF-uri, cu un câştig de 189,6 milioane lei (43 milioane euro).

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. scoateti si postul lui Fercala la concurs,,,,ca asa de multumitzi sunt investitorii cum a condus de se dau de ceasul mortzii...pentru ce ia salariu omul asta si prime,,sa pierdem banii investiti in actiunile sif 3...mafie mare domle,,,si bataie de joc,,,,

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  oare o sa vedem sparta mafia asta din sif-uri vreodata...?tare ma tem ca nu o sa prindem noi asta..dar mai stii la FRF...au reusit..asa..inginereste....si inca ..nu de tot....unde lucreaza oamenii astia care au prins o functie in sif.-uri..in tara asta..si ce fac domle ,,de sunt atit de bine remunerati..se sparge buba...pina la urma..dar..sifoneaza bani...unde trebuie..si asta ai mai tine

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocat