Ştiri online

Leapşa pe ouate - datoria Franţei a întrecut-o pe a Italiei

Leapşa pe ouate - datoria Franţei a întrecut-o pe a Italiei

MAKEMacroeconomie / 22 iulie

MAKE

Noua campioană a datoriilor din Zona Euro este Franţa şi deşi, la ordinul trilioanelor de euro (2,358), este egală cu Italia, totuşi sub constrîngerea Vestelor Galbene, a alocat 17 miliarde de euro ca să îmblînzească revolta care ameninţa să devină insurecţie şi astfel a ajuns să se îndatoreze, pînă în primul trimestru, puţin mai mult decît Italia, în­tre­cînd-o, la mustaţă, cu 359 de milioane de euro (citeşte alăturat "Franţa, cea mai îndatorată ţară din zona euro").

Piarom
Dan Barna (Sursa foto: Twitter)

DAN BARNA, DESPRE PENSIILE SPECIALE: "Este o nedreptate majoră"

D.V. Politică / 23 iulie

Liderul USR, Dan Barna, susţine că pensiile speciale reprezintă "o nedreptate majoră" faţă de ceilalţi cetăţeni, acestea nefiind un lucru meritat. Acesta explică faptul că USR nu va tăia pensiile şi salariile dacă ajunge la guvernare - aşa cum speculează partidele de la putere, dar afirmă că "România nu este o ţară săracă, este o ţară în care se fură".

Viorica Dăncilă

VIORICA DĂNCILĂ: "Nu cred că Gabriela Firea va merge pe o candidatură independentă"

D.V. Politică / 23 iulie

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, nu crede că Gabriela Firea va candida independent la alegerile prezidenţiale, în cazul în care nu va fi desemnată candidatul partidului, pentru că ar însemna să-şi piardă portofoliul de primar. Dăncilă consideră că, cupă votul din Comitetul Executiv, tot partidul va trebui să se alinieze în spatele persoanei care va fi desemnată pentru a candida la Preşedinţie.

India lansează a doua misiune lunară, Chandrayaan

India lansează a doua misiune lunară, Chandrayaan

I.D. Internaţional / 22 iulie

India a lansat luni în spaţiu misiunea lunară Chandrayaan-2, care urmează să depună la 6 septembrie un aparat pe satelitul natural al Pământului - ceea ce ar urma să p transforme în a patra ţară din lume care deţine această tehnologie, relatează AFP.

Alexandra Joldes

RE/MAX România îşi extinde reţeaua cu încă trei birouri

A.M.Companii / 22 iulie

RE/MAX România, anunţă extinderea reţelei din România cu încă trei birouri în Cluj, Sibiu şi Târgu Mureş. În prezent, portofoliul companiei cumulează un total de 53 de birouri la nivel naţional şi peste 400 de membri, se arată într-un comunicat...

mai multe ştiri >>
Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.AUTOdoc24.RO
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS