GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

A avut loc concursul "Campionul Podgoriei Cotnari"

M.I.
Comunicate de presă /

A avut loc concursul "Campionul Podgoriei Cotnari"

Asociaţia "DOMENIILE COTNARI" a organizat cea de-a şaptea ediţie a concursului "Campionul Podgoriei Cotnari", sâmbătă, 2 martie 2019, concurs în cadrul căruia peste 30 de invitaţi de marcă, printre care domnii Dan Boboc (în calitate de Preşedinte al Asociaţiei Degustatorilor Autorizaţi din România), Cătălin Păduraru (în calitate de Ambasator al vinului) Sergiu Nedelea (Ambasador pentru România al Asociaţiei Somelierilor Europeni), specialişti, producători, critici de vin, jurnalişti şi bloggeri de vin, au analizat şi jurizat 70 de vinuri din recolta 2018, produse în podgorie, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Şase producători locali au fost prezenţi la competiţie, iar concursul a avut ca obiective, atât alegerea celor mai competitive vinuri produse în anul 2018 sub denumirea de origine controlată Cotnari, cât şi crearea unei competiţii între producătorii de tradiţie, pentru regiune.

Vinul cu cel mai mare punctaj, care a fost declarat Campionul Podgoriei Cotnari şi a obţinut "MAREA MEDALIE DE AUR", a fost "GRASA DE COTNARI DEMISEC" , produs de SC COTNARI SA, conform comunicatului citat.

Din cele 10 medalii de aur oferite, 5 au fost câştigate de către Compania Cotnari, iar celelalte au fost câştigate de Casa de Vinuri Cotnari.

De asemenea, 3 medalii de argint au fost atribuite altor 3 producători din podgorie, care au participat la competiţie, câte una pentru fiecare dintre ei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS