A STABILIT PREŢUL PENTRU IPO"Deutsche Bank" îşi evaluează divizia de administrare a activelor la un maxim de 7,2 miliarde euro

A.V.
Ziarul BURSA #Internaţional /

"Deutsche Bank" îşi evaluează divizia de administrare a activelor la un maxim de 7,2 miliarde euro

"Deutsche Bank" AG, cea mai mare bancă din Germania, a stabilit, duminică, intervalul de preţ pentru oferta publică iniţială (IPO) planificată a diviziei sale de administrare a activelor, evaluând-o la un maxim de 7,2 miliarde de euro (8,86 miliarde dolari), anunţă Reuters.

"Deutsche Bank" intenţionează să vândă până la 25% din divizie sau cel mult 50 de milioane de acţiuni, la un interval de preţ cuprins între 30 şi 36 de euro fiecare. Oferta este aşteptată să fie una dintre cele mai mari din Germania, în anul curent.

Oferta îi va aduce băncii venituri între 1,5 şi 1,8 miliarde de euro.

Listarea diviziei, cunoscută sub numele de "DWS Investments", este pregătită de mai bine de un an şi va fi un moment important în lupta pe care o duce directorul executiv John Cryan pentru restructurarea băncii germane.

"Deutsche Bank" informa, în martie 2017, că va lista o cotă din DWS, ca parte a unei revizuiri mai ample a operaţiunilor băncii, afectată de o serie de procese.

Conform "Deutsche Bank", " Nippon Life Insurance" Co. a decis să cumpere 5% din divizia care va fi listată.

DWS şi "Nippon Life" au mai căzut de acord în privinţa unui parteneriat strategic pe cinci ani. "Nippon Life" va fi reprezentat în consiliul de supraveghere al DWS.

Potrivit Reuters, de oferta DWS mai sunt interesate fonduri suverane, administratorul american de active BlackRock (cel mai mre din lume) şi alte părţi.

"Deutsche Bank" este coordonatorul global al IPO-ului diviziei sale, iar "Barclays", "Citi", "Credit Suisse", "BNP Paribas", ING, "Morgan Stanley", UBS şi "UniCredit" au calitatea de bookrunners. Oferta mai este administrată de "Commerzbank", "Daiwa", "Banca IMI", "Nordea" şi "Santander".

Acţiunile DWS sunt aşteptate la tranzacţionare pe piaţa din Frankfurt începând cu data de 23 martie.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
FNGCIMM
Cotnari
Erfi
Flixi
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită