Acţionarii Electrica au ales trei noi membri în Consiliul de Administraţie al companiei

I.M.
Companii /

Acţionarii Electrica au ales trei noi membri în Consiliul de Administraţie al companiei

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor Electrica SA, legal şi statutar întrunită în data de 7 februarie 2019, a ales trei noi membri în Consiliul de Administraţie, pentru ocuparea posturilor vacante de administratori, conform unui comunicat de presă remis Redacţiei noastre.

Noii membri ai Consiliului de Administraţie al Electrica sunt: Radu Mircea Florescu, Dragoş Andrei şi Nicolae Havrileţ. Din Consiliul Electrica SA, compus din şapte membri, mai fac parte: Valentin Radu, Gicu Iorga, Ramona Ungur şi Bogdan Iliescu.

Durata mandatului administratorilor aleşi va fi egală cu perioada care a rămas până la expirarea mandatului aferent poziţiilor vacante, respectiv până la 27 aprilie 2022, mai informează comunicatul.

Cele trei poziţii au devenit vacante ca urmare a renunţării la mandat a administratorilor Arielle Marie Malard de Rothschild, Willem Jan Antoon Henri Schoeber şi Elena Doina Dascălu.

La şedinţa AGOA au participat personal, prin reprezentant sau prin vot prin corespondenţă acţionarii înscrişi în registrul acţionarilor ţinut de Depozitarul Central la data de 9 ianuarie 2019, stabilită ca dată de referinţă, cvorumul fiind de 79,2% din totalul drepturilor de vot şi de 77,62% din capitalul social al companiei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS