Acţionarii Sinterom Cluj Napoca (SIRM) au aprobat o investiţie de 3 milioane de euro, cu fonduri europene

Ziarul BURSA #Fonduri Europene /

Acţionarii Sinterom Cluj Napoca (SIRM) au aprobat o investiţie de 3 milioane de euro, cu fonduri europene

Acţionarii Sinterom Cluj Napoca (SIRM) au aprobat, ieri, în Adunarea Generală, realizarea unui proiect privind dezvoltarea de produse sinterizate inovative pentru industria automotive, cu o valoare a investiţiei de maxim 3 milioane de euro, din care jumătate să fie atrase prin fonduri europene.

Pentru asigurarea cofinanţării, acţionarii au decis angajarea unui credit bancar, în limita a 1,5 milioane de euro, pe termen de 5-8 ani, în condiţii favorabile societăţii.

De asemenea, AGA a decis prelungirea/refinanţarea facilităţilor de credit destinate activităţii curente, în sumă totală de 5 milioane de lei. Compania va garanta linia de credit cu hale şi depozite din Cluj Napoca.

Sinterom Cluj produce şi furnizează piese sinterizate complexe către producătorii auto şi furnizorii acestora.

Compania a raportat un profit de 194.448 lei, în prima jumătate a anului trecut, faţă de o pierdere de 329.140 lei, în perioada similară din 2016, pe fondul unor afaceri de 7,36 milioane de lei, în primele şase luni din 2017, în urcare cu 25%.

Reprezentanţii companiei au arătat, în raportul semestrial, că producţia de marfă a crescut, în special datorită creşterii realizărilor pe produsul fulie, pentru clientul GMB: "De asemenea, în semestrul I 2017, s-a avut în vedere asimilarea de produse noi pentru înlocuirea produselor realizate până în 2016 şi diversificarea fabricaţiei. Astfel, valoarea producţiei realizate în semestrul I 2017 din produse noi a fost de 278 mii lei, din care 195 mii lei fulie dinţată pentru clientul Bosch UK inclusiv pentru locaţia Sparky AG Bulgaria".

Societatea este deţinută, în proporţie de 62,75%, de Contactoare Buzău, în timp ce SIF Oltenia are o participaţie de 31,63%.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS