Acţionarii "UAMT", chemaţi să reînnoiască un credit de 25 de milioane de lei

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Acţionarii companiei "UAMT" Oradea (simbol UAM) sunt convocaţi, pentru 5 noiembrie, să aprobe reînnoirea liniei de credit multivalută de 25 de milioane de lei, de la BRD, potrivit convocatorului transmis Bursei de Valori Bucureşti. Sublimita în euro a creditului este de 2 milioane de euro.

"UAMT" a înregistrat, în primul semestru, un profit de 5,49 milioane de lei, în scădere cu 14,88% faţă de perioada similară a anului trecut, pe fondul unei cifre de afaceri de 65,52 milioane de lei, în scădere cu 0,72%.

Acţionarii "UAMT" au decis, în primăvară, să nu acorde dividende de pe urma profitului înregistrat anul trecut, şi repartizarea sumei către surse proprii de finanţare.

Compania producătoare de piese şi accesorii pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule a înregistrat, anul trecut, o cifră de afaceri de 126,3 milioane lei, în creştere faţă de anul precedent, atunci când cifra de afaceri a fost de 99,8 milioane lei.

Compania estimează pentru 2014 un profit net în creştere, până la 12 milioane lei, şi o cifră de afaceri 168,35 milioane lei.

Acţionariatul companiei la mijlocul acestui an era alcătuit din Asociaţia Salariaţilor "PAS UAMT" cu o deţinere de 35,6649%, Ioan Stanciu cu 31,5132% şi alţi acţionari cu 32,8220%.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS