Acţionarii UPET Târgovişte au aprobat prelungirea unui credit de 5 milioane de dolari

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Acţionarii UPET Târgovişte au aprobat, în Adunarea Generală de ieri, încheierea unui act adiţional de prelungire a contractului de împrumut în valoare de 5.000.000 dolari încheiat cu Unicredit Bank, pentru finanţarea nevoilor de capital de lucru legat de contractele comerciale, pentru o perioadă de 18 luni, conform unui raport transmis Bursei de Valori Bucureşti.

De asemenea, acţionarii au decis vânzarea imobilului compus din următoarele parcele: - teren curţi construcţii intravilan situat în Târgovişte, str. Arsenalului, nr. 14, în suprafaţă de 3463 mp, înscris în cartea funciară a localităţii Târgovişte, care urmează a fi dezmembrat din imobilul în suprafaţă de 11633 mp înscris în cartea funciară a localităţii Târgovişte nr. 74496, având nr. cadastral 10290; - teren curţi construcţii intravilan situat în Târgovişte, Str. Arsenalului, nr. 14, înscris în cartea funciară a localităţii Târgovişte, în suprafaţă de 537 mp, ce urmează a fi dezmembrat din imobilul în suprafaţă de 2213 mp înscris în cartea funciară a localităţii Târgovişte, având nr. Cadastral 3463 - 9 -1.

Preţul vânzării nu va fi mai mic decât preţul stabilit printr-un raport de evaluare întocmit de un evaluator atestat ANEVAR.

Dezmembrarea imobilelor a fost, de asemenea, aprobată în AGA.

Între acţionarii companiei, se găsesc Obsesione Enterprises Limited, cu 33%, şi Ogetto Limited, cu 33%.

Uzina este unul din cei mai mari producători din Europa de instalaţii şi echipamente pentru foraj.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită