Gala BURSA 2018

Adrian Simionescu şi-a retras candidatura pentru funcţia de membru în CA al SIF Oltenia

E.D.
Piaţa de Capital /

Adrian Simionescu, preşedinte al Vienna Investment Trust, a renunţat la candidatura pentru calitatea de administrator în CA al SIF Oltenia, informează un document publicat de Bursa de Valori Bucureşti.

Potrivit acestuia, declaraţia lui Adrian Simionescu a fost înregistrată astăzi la SIF Oltenia, iar prin aceasta se arată că domnia sa renunţă la a candida pentru un post de administrator în Consiliul de Administraţie al SIF5. De asemenea, Vienna Investment Trust SA, care a propus această calitate lui Adrian Simionescu, a anunţat că a retras propunerea privind susţinerea candidaturii domniei sale.

Acţionarii SIF5 sunt aşteptaţi astăzi la Adunarea Generală, să decidă dacă distribuie sau nu dividende din profitul de anul trecut.

Acţionarii SIF Oltenia trebuie să mai aleagă, în AGA, trei administratori definitivi pe locurile rămase vacante, după demisiile administratorilor consideraţi apropiaţi ai lui Florin Pogonaru. Pentru alegeri, pe lângă Adrian Simionescu, şi-au mai înscris candidaturile şi cei doi membri CA provizorii - Nicolae Stoian şi Carmen Popa -, dar şi Iulius Postolache, director de investiţii Allianz Ţiriac Pensii Private.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită