ADVERTORIAL:Începerea proiectului "Lucrari eficientizare energetica imobil Gradinita, str. Mihai Eminescu"

Media-Advertising /

 • document ataşat apasă aici pentru a descărca.

  Proiectul "Lucrari eficientizare energetica imobil Gradinita, str. Mihai Eminescu", cod MySMIS 118631, finanţat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020 este implementat de către Unitatea Administrativ Teritoriala Orasul Victoria şi are o valoare totală de 1.156.333,71 lei, din care 977.800,30 lei reprezintă finanţare nerambursabilă. Programul Operaţional Regional 2014-2020 este implementat la nivel naţional de către Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în calitate de Autoritate de Management, iar la nivel regional de către ADR Centru, organism intermediar al programului ce monitorizează implementarea acestui proiect în Regiunea Centru. Proiectul este prevăzut a se derula în perioada 27.08.2015 - 30.09.2020. Obiectivul General al proiectului este reducerea emisiilor de carbon prin eficientizarea energetica a cladirii publice în care functioneaza Gradinita cu program prelungit nr. 1 din Orasul Victoria. In vederea atingerii obiectivului general al proiectului propus, se vor trasa si obiectivele specifice, definite dupa cum urmeaza:

  O.S.1 Cresterea eficientei energetice a cladirii aferente Gradinitei cu program prelungit nr. 1 din Orasul Victoria, prin reabilitarea termica, în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finantare;

  O.S.2 Scaderea consumului energetic primar al cladirii aferente Gradinitei cu program prelungit nr. 1 din Orasul Victoria, prin utilizarea resurselor de energie regenerabila - panouri solare si panouri fotovoltaice, în termen de 12 luni de la semnarea contractului de finantare.

  Cotaţii Internaţionale

  vezi aici mai multe cotaţii

  Bursa Construcţiilor

  www.constructiibursa.ro

  Apanova
  Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
  BIG FOUR
  smart city industry awards 2019
  PODUL DE LUT
  Calendarul BURSA 2019
  Schlumberger
  Legestart
  Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
  Carte - The crisis solution terminus a quo
  www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
  Cabinet de avocatTMPS