ADVERTORIALVÂNZARE HOTEL TRAIAN - IAŞI

Media-Advertising /

VÂNZARE HOTEL TRAIAN - IAŞI

Subscrisele, BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. şi CASA DE INSOLVENŢĂ RAVA S.P.R.L. - FILIALA BUCUREŞTI, desemnate, în Consorţiu, în calitate de lichidator judiciar al debitoarei TURISM MOLDOVA S.A., prin încheierea de şedinţă nr. 198/19.09.2017, pronunţată în Dosarul nr. 7658/99/2014, de către Tribunalul Iaşi - Secţia a II-a Civilă, organizează în data de 29.11.2018, ora 11:00, la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., din Bucureşti, Str. Invingătorilor nr. 24, Victory Business Center, Et. 4, Sector 3, şedinţa de licitaţie publică cu strigare în urcare pentru vânzarea Pachetului de active compus din:

(i) Teren intravilan în suprafaţă de 2.442 mp,

(ii) Construcţie - Grand Hotel Traian (situat pe 5 nivele - subsol, parter, mezanin şi 3 etaje, cu o suprafaţă desfăşurată de 6.612,92 mp),

(iii) Teren intravilan în suprafaţă de 92 mp,

(iv) Bunuri mobile ce se regasesc în incinta Hotelului şi care deservesc activitatea hotelieră.

Complexul Hotelier "Grand Hotel Traian" este amplasat în Iaşi, Piaţa Unirii, nr. 1, jud. Iaşi.

Amplasarea Hotelului asigură o deschidere favorabilă atât la strada Arcu - Cuza Voda (artera de acces), Str. Alexandru Lăpuşneanul (artera laterală), cât şi la Piaţa Unirii - zona pietonală reprezentativă pentru municipiul Iaşi.

Grand Hotel Traian a fost proiectat de celebrul Gustave Eiffel, iar construcţia hotelului a fost finalizată în anul 1882, acesta fiind monument istoric şi funcţionând ca hotel clasificat de 4.

Hotelul dispune de 68 de camere, 3 Săli de conferinţă (Creangă, Eminescu şi Caragiale) cu o capacitate totală de 500 locuri, i) restaurant - Restaurant Traian, ii) bar - London Pub şi iii) cramă.

Nivelul mediu al gradului de ocupare al hotelului, aferent ultimilor 3 ani, este de aproximativ 73%.

Preţul de pornire a licitaţiei este de 5.550.000 EUR, exclusiv TVA.

Ofertanţii care doresc să participe la licitaţie trebuie să depună la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L., până în data de 27.11.2018, ora 16:00, documentele specificate în cuprinsul Caietului de sarcini, ce poate fi achiziţionat de la sediul BDO BUSINESS RESTRUCTURING S.P.R.L. pentru suma de 5.000 Lei, exclusiv TVA. Plata Caietului de sarcini se va realiza prin transfer bancar în contul unic de insolvenţă al societăţii TURISM MOLDOVA S.A., pe baza facturii comunicate de lichidatorul judiciar.

Pentru informaţii suplimentare vă rugăm sa ne contactaţi la numărul 021.319.94.76 sau 0372.724.485, e-mail: bucuresti@rava.ro sau business.restructuring@bdo.ro.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS