Aeroportul Mihail Kogălniceanu a fost tranzitat în primul triumestru al anului de peste 16.000 de pasageri

D.I.
Companii #Transporturi /

Aeroportul Mihail Kogălniceanu a fost tranzitat în primul triumestru al anului de peste 16.000 de pasageri

Societatea Naţională "Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa" S.A. a încheiat activitatea desfăşurată în trimestrul I 2018 cu rezultate superioare faţă de trimestrul I 2017, se arată într-un comunicat remis Redacţiei.

Potrivit documentului, în perioada ianuarie - martie 2018, traficul comercial a fost de 16.708 pasageri, în creştere cu 31% faţă de perioada ianuarie - martie 2017.

De asemenea, a fost înregistrat un număr de 202 mişcări de aeronave (aterizări şi decolări), în creştere cu 10% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În ceea ce priveşte traficul total, reprezentanţii companiei precizează că în primele 3 luni ale anului 2018, pe Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa s-au înregistrat 18.554 pasageri, în creştere cu 20% faţă de primele 3 luni ale anului 2017. Totodată, numărul total de mişcări (aterizări şi decolări) din perioada ianuarie - martie 2018 a fost de 1012, în creştere cu 32% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Potrivit sursei citate, în primele 3 luni ale anului 2018 au fost transportate 247 tone de marfă, în creştere cu 34% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În cele din urmă, comunicatul menţionează că în sezonul de vară 2018 Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu va avea asigurate conexiuni cu destinaţii precum: Cluj Napoca, Oradea, Timişoara, Londra, Istanbul, Paris, Bergamo, Bruxelles, Tel Aviv sau Tallinn.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS