Gala BURSA 2018

AFEEREdiţia a II-a a Târgului National de Energie

I.T.
Miscellanea #Energie /

Ediţia a II-a a Târgului National de Energie

În perioada 18 - 20 septembrie 2018, AFEER organizează cea de-a doua ediţie a Târgului Naţional de Energie, sub deviza "Fii informat! Alege ce ţi se potriveşte!". Ediţia din acest an a fost gândită ca o continuare a campaniei începută de AFEER în anul 2015 - "Un consumator informat este un consumator protejat!" şi va fi concentrată în jurul transparenţei, a deschiderii către dialog, precum şi a preocupării constante a furnizorilor pentru o informare corectă a consumatorilor, conform comunicatului remis Redacţiei noastre.

Târgul Naţional de Energie, marcă înregistrată AFEER, se va desfăşura in sala I.C. Brătianu, în cadrul IEAS - International Electric&Automation Show, la Palatul Parlamentului. De asemenea, pe parcursul a trei zile, consumatorii vor avea posibilitatea să afle care sunt avantajele liberalizării pieţei de energie sau să înţeleagă mai bine ofertele de electricitate, direct de la furnizorii expozanţi: CEZ Vânzare, E.ON Energie Romania, Electrica Furnizare, Electromagnetica, MET Romania Energy şi Tinmar Energy.

Potrivit comunicatului, în data de 18 septembrie, în sala N. Bălcescu, AFEER va organiza o conferinţă de deschidere oficială a Târgului de Energie, începând cu ora 10:30h. Evenimentul se doreşte a fi o dezbatere motivată de nevoia de a sprijini consumatorii în relaţia cu furnizorii şi va avea printre invitaţi, reprezentanţi ai autorităţilor, membri AFEER, reprezentanţi ai unor asociaţii ale consumatorilor, mass-media, specialişti în domeniul energetic.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită