AFEEREdiţia a II-a a Târgului National de Energie

I.T.
Miscellanea #Energie /

Ediţia a II-a a Târgului National de Energie

În perioada 18 - 20 septembrie 2018, AFEER organizează cea de-a doua ediţie a Târgului Naţional de Energie, sub deviza "Fii informat! Alege ce ţi se potriveşte!". Ediţia din acest an a fost gândită ca o continuare a campaniei începută de AFEER în anul 2015 - "Un consumator informat este un consumator protejat!" şi va fi concentrată în jurul transparenţei, a deschiderii către dialog, precum şi a preocupării constante a furnizorilor pentru o informare corectă a consumatorilor, conform comunicatului remis Redacţiei noastre.

Târgul Naţional de Energie, marcă înregistrată AFEER, se va desfăşura in sala I.C. Brătianu, în cadrul IEAS - International Electric&Automation Show, la Palatul Parlamentului. De asemenea, pe parcursul a trei zile, consumatorii vor avea posibilitatea să afle care sunt avantajele liberalizării pieţei de energie sau să înţeleagă mai bine ofertele de electricitate, direct de la furnizorii expozanţi: CEZ Vânzare, E.ON Energie Romania, Electrica Furnizare, Electromagnetica, MET Romania Energy şi Tinmar Energy.

Potrivit comunicatului, în data de 18 septembrie, în sala N. Bălcescu, AFEER va organiza o conferinţă de deschidere oficială a Târgului de Energie, începând cu ora 10:30h. Evenimentul se doreşte a fi o dezbatere motivată de nevoia de a sprijini consumatorii în relaţia cu furnizorii şi va avea printre invitaţi, reprezentanţi ai autorităţilor, membri AFEER, reprezentanţi ai unor asociaţii ale consumatorilor, mass-media, specialişti în domeniul energetic.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS