AFI EUROPE ROMÂNIA:Creştere de 12% a venitului operaţional net

A.M.
Companii /

(sursa foto: Twitter)

(sursa foto: Twitter)

Grupul AFI Europe România a anunţat astăzi că venitul operaţional net din activele generatoare de venit din România a ajuns la 13,6 milioane de euro în primul trimestru al anului 2018, rezultate cu 12% mai mari faţă de primul trimestru al anului 2017, informează News.ro.

Mall-ul AFI Cotroceni, controlat de grup, a raportat un venit operaţional net de peste 9 milioane de euro în primele trei luni, reprezentând o creştere de 8% faţă de primul trimestru din 2017.

"Numărul de vizitatori din AFI Cotroceni a crescut la 56.000 de vizitatori pe zi în primul trimestru, o creştere de 13% comparativ cu T1 2017, datorată în principal extinderii magazinului Zara la o suprafaţă de 4.000 mp şi a deschiderii magazinului Peek&Cloppenburg de la finalul anului trecut. În consecinţă, şi vânzările retailerilor (cifra de afaceri) au înregistrat o creştere de 6%, comparativ cu T1 2017", se arată în comunicat.

Anul trecut, AFI Cotroceni a fost evaluat la 501 milioane de euro. Vânzările retailerilor din mall-ul AFI Ploieşti, cu o suprafaţă totală închiriabilă de 34.000 mp, au crescut cu 11%, comparativ cu T1 2017, ajungând la peste 65 milioane de lei. Numărul de vizitatori ai mall-ului a depăşit 15.000 de persoane pe zi, iar gradul de ocupare rămane constant, la 99%,conform sursei citate.

În primul trimestru al anului, AFI Europe România a demarat procesul de vânzare a primului proiect rezidenţial al companiei în România, AFI City, situat în Bucureştii Noi. În prima fază a construcţiei sunt planificate a fi dezvoltate două clădiri rezidenţiale de 190 de apartamente, pe o suprafaţă construită de 16.000 de metri pătraţi. Construcţia va începe la finalul acestei luni.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo