Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

AGENŢIA PENTRU FINANŢAREA INVESTIŢIILOR RURALE (AFIR): Fondurile europene alocate fermierilor, epuizate rapid

F.B.
Fonduri Europene /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR) a anunţat astăzi epuizarea fondurilor europene nerambursabile alocate, pentru sesiunea din acest an, prin intermediul Programului Naţional de Dezvoltare Rurală 2014 - 2020 (PNDR 2020) pentru instalarea tinerilor fermieri în mediul rural.

AFIR a consemnat că au fost primite solicitări de finanţare pentru 28 milioane de euro, în condiţiile în care suma alocată este de 11 milioane de euro.

În comunicat afirmă că "în cadrul sesiunii de primire a cererilor de finanţare din acest an, AFIR a primit online 680 de solicitări de finanţare în valoare totală nerambursabilă de peste 28 milioane de euro. Precizăm că alocarea financiară stabilită pentru sesiunea anuală 2018, aferentă submăsurii 6.1 "Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri" a fost de 11 milioane de euro", mai arată comunicatul.

Sesiunea de primire a proiectelor s-a închis conform regulamentului de organizare şi funcţionare al procesului de selecţie şi al procesului de verificare a contestaţiilor pentru proiectele aferente măsurilor din PNDR 2014 - 2020, potrivit AFIR.

Sursa mai precizează: "Astfel, în cazul atingerii plafonului stabilit de 200% din alocarea disponibilă în acest an pentru submăsura 6.1, sesiunea de depunere a proiectelor se închide automat înainte de termenul limită prevăzut în anunţul de lansare (31 decembrie 2018). Sesiunea de primire a cererilor de finanţare a fost deschisă pe data de 1 august 2018, ora 9.00". Ştire preluată de pe New.ro.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS