Gala BURSA 2018

AGOA SIF Oltenia se amână pe mâine

E.D.
Piaţa de Capital /

Adunarea Generală Ordinară a Acţionarilor SIF5 Oltenia s-a amânat la a doua convocare, pentru data de mâine, în urma neîntrunirii cvorumului, acţionarii participând în măsură de 14,313% din totalul acţiunilor cu drept de vot, potrivit unui raport remis BVB.

Conducerea SIF5 Oltenia a propus acţionarilor pentru votul în AGOA un dividend brut de 0,16 lei/acţiune, ceea ce reprezintă 71,40% din profitul net, sau un dividend de 0,21 lei/acţiune, reprezentând 93,72% din profit.

Societatea a înregistrat, anul trecut, un profit net de 130 milioane de lei, în creştere cu 47% faţă de finele lui 2012, când s-a cifrat la 88 milioane de lei.

În comunicatul privind rezultatele financiare, oficialii SIF Oltenia au precizat: "În cursul anului 2013 s-a menţinut ca obiectiv strategic restructurarea portofoliului, în scopul obţinerii unui portofoliu lichid, având la bază un nucleu de societăţi atractive, reprezentative pentru economia naţională. Valoarea de piaţă a portofoliului de plasamente este de 1.683.968.797 lei, în creştere cu 13,07% faţă de finele lui 2012".

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - cel mai mare proiect de mediu
Cotnari
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită