Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

Alături de 12.000 de pensionari, FACIAS este pregătită să blocheze în instanţă reducerea pensiilor

C.P.
Politică /

Fundaţia pentru Apărarea Cetăţenilor Împotriva Abuzurilor Statului (FACIAS) reiterează intenţia de a ataca în instanţă, la Curtea Constituţională şi în baza Legii Contenciosului Administrativ, la Curtea de Apel, orice măsură propusă astăzi de Guvernul condus de Emil Boc care va produce reducerea abuzivă a pensiilor, se arată într-un comunicat de presă al Fundaţiei transmis redacţiei.

În urma acţiunilor demarate de FACIAS, peste 12.000 de pensionari din întreaga ţară vor acţiona statul în instanţă într-un proces colectiv intentat de FACIAS actualului Executiv.

Potrivit comunicatului de presă, indiferent de natura măsurilor ce vor fi anunţate de către membrii actualului Cabinet Emil Boc în cursul zilei de astăzi, FACIAS este pregătită pentru a merge în instanţă în numele celor peste 12.000 de pensionari care i s-au adresat in cursul ultimei săptămâni, pentru a bloca reducerea abuzivă a pensiilor. Acţiunea în instanţă va fi formulată în ziua imediat următoare publicării Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Masurile luate cu pensionarii si bugetarii sunt penrtu a-si pune afacerile si averile lor la adapost si sunt mai rusinoase decat ce s-a intamplat in perioada Ceausescu cand protectia sociala functiona.Suntem de acord cu actiunea intreprinsa, subscriem din inima si va (ne) dorimsucces.

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Masa rotundă BURSA Energie pentru viitor sau taxe pentru azi?
Deleanu
Cotnari
Erfi
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019