Conferinta BURSA Codul insolventei 2019Conferinta BURSA Codul insolventei 2019

Albalact deschide ofertă publică pentru cumpărarea unui pachet de acţiuni emise de societate

G.S.
Piaţa de Capital /

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) a aprobat, prin Decizia A81 din 4 februarie 2014, oferta publică a companiei Albalact de cumpărare a unui pachet de acţiuni emise de societate, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Oferta publică vizează cumpărarea a 19.581.00 de acţiuni emise de societate, ce reprezintă 3% din capitalul social al Albalact. Oferta publică de cumpărare se va derula în perioada 11 februarie - 3 martie 2014, prin intermediul SSIF Carpatica Invest S.A.

Preţul oferit de Albalact pentru o acţiune în cadrul ofertei publice este de 0,159 lei/acţiune, iar valoarea totală a ofertei se ridică la 3.113.379 lei.

Achiziţia de acţiuni de către Albalact face parte din programul de răscumpărare de acţiuni aprobat prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acţionarilor societăţii, în octombrie 2013, cu scopul reducerii capitalului social. După finalizarea răscumpărării, se va supune aprobării acţionarilor societăţii reducerea capitalului social prin anularea acţiunilor proprii care au făcut obiectul răscumpărării. Numărul maxim de acţiuni care va face obiectul răscumpărării este de 130.340.000 acţiuni emise de Albalact, se mai arată în comunicat.

Oferta publică de cumpărare se va derula cu utilizarea exclusivă a sistemelor pieţei pe care se tranzacţionează acţiunile societăţii, permiţând astfel accesul nelimitat al tuturor potenţialilor vânzători (persoane fizice şi juridice), fără a se determina în vreun fel persoanele cărora le este adresată.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Cotnari
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocat