Alexandrion Group anunţă finalizarea achiziţiei Halewood

M.D.
Companii /

Nawaf Salameh

Nawaf Salameh

Alexandrion Group anunţă finalizarea tranzacţiei cu grupul englez Halewood International Holding PLC pentru achiziţia a şase noi companii din domeniul producţiei de vin din România, informează comunicatul de presă remis redacţiei.

Odată cu achiziţia celor şase companii, echipei Alexandrion Group i se alătură alţi 200 de angajaţi, preluând unul dintre jucătorii aflaţi în top 10 producători de vinuri din România şi al doilea cel mai mare exportator de vinuri. Halewood.

Nawaf Salameh, chairman al Alexandrion Group a declarat: "Alexandrion Group a devenit astăzi, oficial, unul dintre cei mai mari jucători ai industriei româneşti, cu un portofoliu premium, produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, cu care poate accesa cu mândrie orice piaţă internaţională. Am implementat de-a lungul timpului o strategie curajoasă, bazată pe investiţii sustenabile pentru România şi pentru consumatorii români. Aşa cum am mai spus, suntem o companie cu tradiţie, extrem de atentă şi selectivă cu brandurile pe care le adăugăm în portofoliul nostru. Avem încredere în calitatea dovedită în timp de Halewood şi suntem încântaţi să le oferim acum consumatorilor noştri o selecţie de vinuri premiate".

În urma achiziţiei, Alexandrion Group plănuieşte inclusiv investiţii viitoare în direcţia creşterii celor şase companii, care le va asigura o dezvoltare constantă şi sustenabilă pe piaţă.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo