GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

ALEXANDRU NAZARE (PNL):Noul prefect nu cunoaşte problemele Capitalei

E.A.
Politică /

Alexandru Nazare (Sursa foto: Facebook)

Alexandru Nazare (Sursa foto: Facebook)

Noul prefect nu cunoaşte problemele Capitalei, afirmă preşedintele PNL Bucureşti, Alexandru Nazare, care îşi exprimă speranţa ca "lipsa de experienţă a acestuia să nu fie decontată de bucureşteni".

Nazare precizează că organizaţia PNL Bucureşti urmăreşte cu atenţie tot ce se întâmplă la nivel administrativ în Capitală.

"Conflictul din interiorul PSD, dintre domnul Dragnea şi doamna Firea, aduce deservicii majore bucureştenilor. PNL Bucureşti speră ca domnul Stana Sever Romulus, în calitate de prefect, să aibă o atitudine de mediator în acest conflict, pentru a nu perpetua blocajele deja existente la nivel administrativ. Trecând peste faptul că intră în obligaţia Guvernului să ne prezinte un CV al actualului prefect, lucru pe care nu l-a făcut până la ora actuală, ne vedem nevoiţi să ne raportăm la informaţiile din mediul online şi acestea foarte puţine. Conform acestor date, domnul Stana a lucrat în Primăria Popeşti-Leordeni, ceea ce ne arată că nu cunoaşte problemele Bucureştiului şi astfel porneşte pe noul drum administrativ cu handicapul profesionistului neexperimentat şi nefamiliarizat cu administraţia publică la nivelul Capitalei", a declarat Alexandru Nazare, potrivit unui comunicat, informează Agerpres.

El a adăugat că PNL Bucureşti îşi doreşte ca acest prefect să îşi cunoască şi să îşi îndeplinească atribuţiile dincolo de directivele de partid şi de luptele politice din PSD.

Ieri, Guvernul a decis numirea lui Sever Romulus Stana în funcţia de prefect al municipiului Bucureşti.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility Forum
Cabinet de avocatTMPS