Ali H. Lakis a demisionat din Consiliul SIF Banat-Crişana

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Ali H. Lakis a demisionat din Consiliul SIF Banat-Crişana

Cetăţeanul libanez Ali H. Lakis a demisionat vineri din funcţia de membru neexecutiv în Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana (SIF1), potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

"Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana, întrunit în data de 5 decembrie 2014, a luat act de demisia dlui. Ali H. Lakis din funcţia de administrator al societăţii. Demisia a fost înregistrată la societate în data de 5 decembrie 2014", se arată în raportul citat.

Ali H. Lakis a fost ales membru în CA SIF Banat-Crişana în luna aprilie 2013, când au avut loc alegeri pentru toate cele şapte posturi de administratori.

Consiliul de Administraţie este format în prezent din şase membri, respectiv Dragoş Bîlteanu - preşedinte al Consiliului şi director general, Ştefan Dumitru - vicepreşedinte, Ion Stancu, Adrian Petreanu, Valentin Chiser şi Najib El Lakis.

Ali Lakis deţine, din iunie 2011, postul de şef Departament Credit la Banque SBA, din Cipru. Anterior, Lakis a lucrat în Liban la mai multe companii din sectorul financiar, dar şi la Divizia Financiar - Administrativă a Ministerului Apărării din Liban, unde a fost responsabil pentru audit în perioada 2005 - 2006.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
FNGCIMM
Cotnari
Erfi
Flixi
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Verattiva
Contessina
Primigi
Adhouse
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită