Ali H. Lakis a demisionat din Consiliul SIF Banat-Crişana

Ziarul BURSA #Piaţa de Capital /

Ali H. Lakis a demisionat din Consiliul SIF Banat-Crişana

Cetăţeanul libanez Ali H. Lakis a demisionat vineri din funcţia de membru neexecutiv în Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana (SIF1), potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucureşti.

"Consiliul de Administraţie al SIF Banat-Crişana, întrunit în data de 5 decembrie 2014, a luat act de demisia dlui. Ali H. Lakis din funcţia de administrator al societăţii. Demisia a fost înregistrată la societate în data de 5 decembrie 2014", se arată în raportul citat.

Ali H. Lakis a fost ales membru în CA SIF Banat-Crişana în luna aprilie 2013, când au avut loc alegeri pentru toate cele şapte posturi de administratori.

Consiliul de Administraţie este format în prezent din şase membri, respectiv Dragoş Bîlteanu - preşedinte al Consiliului şi director general, Ştefan Dumitru - vicepreşedinte, Ion Stancu, Adrian Petreanu, Valentin Chiser şi Najib El Lakis.

Ali Lakis deţine, din iunie 2011, postul de şef Departament Credit la Banque SBA, din Cipru. Anterior, Lakis a lucrat în Liban la mai multe companii din sectorul financiar, dar şi la Divizia Financiar - Administrativă a Ministerului Apărării din Liban, unde a fost responsabil pentru audit în perioada 2005 - 2006.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Business Card
BTPay
smart city industry awards 2019
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS