Conferinţa BURSA Tendinţe în pieţele de capital;
Dezbatere asupra problemelor pieţei noastreConferinţa BURSA Tendinţe în pieţele de capital;
Dezbatere asupra problemelor pieţei noastre

ALINA GORGHIU: "Războiul civil din PSD va continua"

V.D.
Politică /

Alina Gorghiu

Alina Gorghiu

Senatorul PNL Alina Gorghiu susţine că, după şedinţa Comitetului Executiv de vineri, războiul civil din PSD va continua, alternativă la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar că nu există, guvernarea este şi rămâne blocată, majoritatea parlamentară nu mai există, iar pericolul e la orizont: o criză economică şi bugetară a ţării.

"Victoria lui Pirus pentru Dragnea, când pierde cetăţeanul. Urmările zilei de ieri: războiul civil din PSD va continua, alternativă la toxicitatea lui Liviu Dragnea e clar că nu există, guvernarea este şi rămâne blocată, majoritatea parlamentară nu cred că mai există. Pericolul e la orizont: o criză economică şi bugetară a ţării", a scris Gorghiu pe pagina sa de Facebook.

Senatorul PNL spune că social-democraţii au ajuns la chestiunea amnistiei şi graţierii înainte să ajungă la discuţia despre demisia lui Dragnea: "Probabil au început cu chestiunile care li se păreau mai importante. Asta spune multe despre ceea ce este în mintea PSD".

"Este de neiertat că am văzut 40 sau 50 de lideri ai PSD care au dat sprijin politic taberei despre care ştiu toţi că va pune în pericol traseul european şi euro-atlantic al ţării. Au dat sprijin liderului care le-a promis continuarea luptei împotriva justiţiei, amnistie şi graţiere, deşi ştiu foarte bine că asta poate să scoată România din rândul ţărilor civilizate. Inacceptabil!!! Şi au dat sprijin celor care poartă răspunderea politică pentru ceea ce a fost la 10 august, în condiţiile în care tocmai ieri se aflase că represiunea din Piaţa Victoriei s-a făcut cu acte false", continuă Alina Gorghiu.

Opinia Cititorului ( 2 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

 1. Face parte din aceeaşi unitate militară cu puciştii? Ce ţi-e şi cu securiştii ăştia, nu-i aşa Make?

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  Adevarat.Marea drama o constituie lipsa de alternativa .PSD se compromite zi de zi SI din cauza opozitiei care spune NU ,dar nu ofera alternative credibile .

  Acord

  Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roRoEnergy
Cabinet de avocatTMPS