GALA revistei BURSA ConstrucţiilorGALA revistei BURSA Construcţiilor

Amenzi de peste 76.500 de lei acordate de poliţiştii de la transporturi în ultima săptămână

D.I.
Miscellanea #Contrabanda /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Poliţiştii de la transporturi au dat, în ultima săptămână, amenzi în valoare totală de 76.590 de lei pentru infracţiunile constatate în urma controalelor făcute în zona staţiilor de cale ferată, porturilor şi aeroporturilor, precum contrabandă, evaziune fiscală, furt sau agresiuni fizice, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române, dat astăzi publicităţii.

Au fost întocmite 64 de dosare penale şi au fost găsite şase persoane date în urmărire naţională.

Potrivit Poliţiei Române, în perioada 30 martie - 5 aprilie, poliţiştii de la transporturi au făcut controale în 356 de staţii de cale ferată şi au patrulat în 584 de trenuri de călători.

În urma verificărilor, au fost găsite şase persoane date în urmărire naţională şi şase minori lipsiţi de supraveghere care au fost predaţi familiilor sau au fost internaţi în centrele de plasament, iar unul dintre aceştia a fost identificat cu semnalare de interes Schengen, pentru tâlhărie. Au fost depistate şi patru persoane care deţineau substanţe halucinogene.

De asemenea, poliţiştii au întocmit 64 de dosare penale, în principal pentru contrabandă, evaziune fiscală, furt, agresiuni fizice, tâlhărie, distrugere, braconaj piscicol, pescuit ilegal, fals şi uz de fals, precum şi infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere. În aceste dosare, 12 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, iar faţă de una s-a luat măsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Alte 25 de persoane au fost prinse în flagrant delict.

Pentru neregulile găsite, poliţiştii au dat 22 de amenzi în valoare totală de 76.590 de lei şi au ridicat, pentru confiscare, bunuri şi bani în valoare de aproximativ 166.880 de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.roSustainable Mobility ForumConferinţa CCIB 'Excelena în afaceri. Modelul EFQM – soluţie pentru creşterea competitivităţii'
Cabinet de avocatTMPS