Ana Hotels anunţă doua noi numiri in managementul complexului Europa din Eforie Nord.

M.D.
Companii /

Ana Hotels anunţă doua noi numiri in managementul complexului Europa din Eforie Nord.

Conform comunicatului de presă remis către Redacţie, începând cu luna aprilie, Mihaela Cucu a preluat functia de Director Medical al centrului Ana Aslan Health Spa, iar Silviu Mihalache a fost numit Manager Food & Beverage, ambii in cadrul complexului hotelier detinut de grupul Ana Hotels la malul marii si deschis pentru sezonul 2018 incepand de luni, 16 aprilie.

"Mihaela Cucu a detinut in ultimii patru ani pozitii de manager SPA, director medical sau coordonator in diferite centre SPA de pe litoral (Mirage MedSpa, Imperia Spa - Marina Regia Residence). Anterior acestei perioade, timp de doi ani a reprezentat sectia de recuperare medicala , fiind medic sef in cadrul Institutului National ANA ASLAN - Clinica III Otopeni.

Inaintea acestui statut, Mihaela Cucu a parcurs toate treptele profesionale pe ramura de recuperare si balneologie, incepand cu gradul de medic rezident- specialist, medic primar BMFB in cadrul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti", se mai arată în comunicat.

"Silviu Mihalache a detinut in ultimii trei ani functia de Manager F&B in cadrul hotelului Intercontinental din Bucuresti, anterior acestei perioade avand mai multe functii de coordonare si conducere in cadrul aceluiasi departament.

Mihalache este licentiat in Economie - specializarea Administrarea Afacerilor, a absolvit diverse cursuri de calificare in domeniul HORECA, cel mai recent curs de perfectionare fiind finalizat la inceputul anului 2018", au mai punctat reprezentanţii Ana Hotels.

Ana Hotels Europa este un complex hotelier detinut de omul de afaceri Gheorghe Copos din anul 2001 si avand o istorie de 52 de ani pe piata ospitatalitatii romanesti de pe litoral.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro