ANAT organizează în perioada 27 - 29 martie Târgul de Turism "Vacanţa"

Elena Deacu
Companii #Turism /

Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT) organizează în perioada 27 - 29 martie, la Iaşi, cea de a 3-a ediţie a Târgului de Turism "Vacanţa".

La Târgul de Turism "Vacanţa", care va avea loc la Palas Mall, în aceste zile, între orele 10 şi 20.00, aproximativ 20 de companii cu tradiţie în acest domeniu îşi prezintă ofertele cu reduceri de până la 30% pentru sezonul estival.

Pentru a veni în sprijinul celor care au început să-şi facă planuri pentru vacanţa ideală în 2015, expozanţii vor oferi: mari reduceri de preţ pentru pachetele de vacanţă cumpărate pe durata târgului; tombole cu premii la standurile proprii:

Emblematic pentru vizitatorii ieşeni şi nu numai, Târgul de Turism "Vacanţa" primeşte la fiecare ediţie mii de persoane, cei mai mulţi turişti alegând această perioadă pentru achiziţionarea pachetelor turistice pentru sezonul estival al anului 2015. Bugetele de călătorie se stabilesc, de multe ori, tot în perioada Târgului de Turism, având la bază informaţiile prezentate de agenţiile de turism.

Prin târgurile de turism organizate la nivel naţional ANAT este mai aproape de publicul său, de clienţii finali, astfel încât acestea reprezintă un prilej foarte bun de a le prezenta acestora oferta operatorilor de turism: consiliere turistică de calitate, discounturi pentru rezervări timpurii, destinaţii inedite, pachete pentru toate buzunarele etc.

Târgul de Turism de la Iaşi vine în întâmpinarea publicului cu o ofertă completă de pachete de vacanţă pentru vara şi toamna acestui an. Turiştii care doresc să meargă în concediu în staţiuni la malul mării sau în locaţii continentale pot primi într-un timp foarte scurt toate informaţiile de care au nevoie şi pot lua astfel o decizie de cumpărare foarte avantajoasă atât din punct de vedere financiar, cât şi calitătiv.

"Organizarea de târguri de acest tip ajută mult publicul interesat de vacanţe în a economisi timp pentru a afla informaţiile dorite. Practic, într-o oră sau două, orice persoană poate să facă o radiografie a destinaţiilor şi ofertelor turistice pentru ca la final să poată lua o decizie corectă pentru vacanţa mult dorită. Bineînţeles, că perioada aceasta este încă una convenabilă pentru a alege o vacanţă deoarece preţurile sunt reduse", a spus Grigore Alecsa, preşedintele ANAT pentru regiunea Nord-Est.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo