Andreea Petrişor - noul Managing Director al Delivery Hero România

M.C.
Companii /

Andreea Petrişor

Andreea Petrişor

Andreea Petrişor face parte, de la sfârşitul lunii ianuarie, din echipa de management de pe plan local a grupului Delivery Hero SE, platformă de comenzi şi livrări de mâncare la nivel global, prezentă în ţara noastră prin operaţiunile foodpanda şi hipMenu.

Din noua postură, Andreea Petrişor se alătură lui Radu Bălăceanu (Managing Director) la conducerea foodpanda România, de unde urmează să coordoneze activităţile operaţionale, precum logistică, relaţii clienţi, financiar şi alte funcţii suport, se arată într-un comunicat al companiei remis, astăzi, Redacţiei noastre.

În acelaşi timp, Andreea Petrişor va prelua conducerea executivă a afacerilor hipMenu pe plan local. Lansată în anul 2013, la Cluj-Napoca, platforma hipMenu.ro a fost achiziţionată în august 2018 de către Delivery Hero, grup cu sediul central în Berlin, în urma unei tranzacţii ce a consolidat poziţia de lider a grupului pe piaţa autohtonă.

"Mă bucur să mă alătur echipei de management Delivery Hero în România, unde voi avea un dublu rol: de Co-Managing Director al foodpanda România şi hipMenu. Principalele mele obiective se leagă de creşterea calităţii operaţionale a serviciilor pentru cele două platforme, cât şi crearea unei organizaţii puternice, bazată pe procese bine definite astfel încât afacerile grupului Delivery Hero să se poată dezvolta şi să îşi consolideze poziţia de lider detaşat al pieţei pe plan local", a declarat Andreea Petrişor, Managing Director Delivery Hero România, potrivit comunicatului.

Andreea Petrişor are experienţă în management, în ultimii nouă ani ocupând funcţia de project manager în cadrul companiei de consultanţă Roland Berger, poziţie din care a coordonat echipe mari în proiecte locale şi internaţionale dintr-o gamă extinsă de industrii.

Delivery Hero livrează prin propriul serviciu de livrare în peste 60 de metropole din întreaga lume. Compania are sediul central la Berlin şi are peste 14.000 de angajaţi.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS