Andrei Văcaru, promovat şeful Departamentului Capital Markets JLL Romania

V.D.
Companii #Construcţii /

Andrei Văcaru

Andrei Văcaru

JLL România anunţă promovarea lui Andrei Văcăru ca şef al departamentului Capital Markets, poziţie preluată la 1 august 2018.

El s-a alăturat echipei JLL în mai 2007, iar din 2014 lucrează în cadrul departamentul de Capital Markets. Acesta a contribuit la încheierea unora dintre cele mai importante tranzacţii din România, precum vânzarea Militari Shopping Center (95 mil. lei), Radisson Hospitality Complex (cca 170 mil. lei), Sibiu Shopping City (100 mil. lei), Europolis Park (peste 100 mil. lei) şi Promenada (148 mil. lei), se arată într-un comunicat de presă remis Redacţie noastre.

Departamentul Capital Markets al JLL Romania a fost implicat în ultimii patru ani în tranzacţii cu un volum total de aproape 1 miliard de euro. Echipa cuprinde profesionişti specializaţi în structurarea proceselor transparente de vânzări competitive de active imobiliare, consultanţă strategică în domeniul investiţiilor, precum şi în finanţări pentru investiţii.

"Vedem o creştere a volumului de investiţii, a numărului de tranzacţii şi a interesului investitorilor imobiliari pe piaţa din România. În acest context, preocuparea noastră în continuare este de oferi clienţilor noştri expertiza locală combinată cu accesul unic la o reţea regională şi globală, care să-i ajute în luarea celor mai bune decizii de investiţii", a declarat Andrei Văcaru, Head of Capital Markets JLL România.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS