ANFP a lansat ediţia a VIII-a a Competiţiei celor mai bune practici din administraţia publică

Elena Deacu
Companii #Administraţie /

Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) a deschis înscrierea în cea de-a VIII-a ediţie a Competiţiei celor mai bune practici din administraţia publică din România, competiţie care se adresează tuturor instituţiilor şi autorităţilor publice şi care are drept scop identificarea, evidenţierea şi diseminarea practicilor administrative inovative şi eficiente.

În acest sens, instituţiile şi autorităţile publice au posibilitatea să se înscrie în competiţie cu proiectele de succes pe următoarele tematici: Pilonul 1: Cooperare internaţională pentru modernizarea serviciilor publice; Pilonul 2: Mecanisme de eficientizare a comunicării interne şi de consolidare a imaginii publice ; Pilonul 3: Metode şi practici de stimulare a participării cetăţenilor la viaţa publică.

Alegerea tematicilor a reprezentat un proces complex, fiind rezultatul consultării cu publicul ţintă al ANFP, prin derularea unei cercetări în acest sens, transmite Agenţia.

Perioada de înscriere în competiţie este 25 mai - 30 iunie 2015, înscrierea efectuându-se on-line prin completarea unei aplicaţii.

Pentru a face cunoscute rezultatele competiţiei, aplicaţiile câştigătoare vor fi prezentate şi premiate în cadrul conferinţei "Inovaţie şi calitate în sectorul public", care va avea loc în luna octombrie a anului 2015.

"Cooperarea internaţională, comunicarea internă şi participarea cetăţenească sunt paliere care pot îmbogăţi activitatea instituţională, care pot conduce la dezvoltare, de aceea ne-am gândit să le aducem în prim-plan anul acesta prin intermediul competiţiei. Sunt convins că în cadrul autorităţilor şi instituţiilor publice se regăsesc numeroase iniţiative care pot deveni bune practici, care să inspire şi care să contribuie la atingerea performanţei şi implicit la progres. ", a fost mesajul preşedintelui ANFP, József Birtalan.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS