Conferinţa BURSA Dezvoltarea RomânieiConferinţa BURSA Dezvoltarea României

ANRE: Transelectrica e obligată să elaboreze planul dezvoltării reţelei de transport pe 10 ani

E.D.
Companii #Energie /

Compania Transelectrica (Simbol TEL) va trebui să elaboreze un plan pentru dezvoltarea reţelei de transport a electricităţii pe zece ani, în concordanţă cu evoluţia consumului şi cu importurile şi exporturile de energie, a decis astăzi Comitetul de Reglementare al Autorităţii Naţionale de Reglementare în Energie (ANRE).

"Potrivit legii, operatorul de transport si de sistem are obligaţia de a elabora planuri de investiţii şi dezvoltare a reţelei electrice de transport pe 10 ani, în concordanţă cu stadiul actual şi evoluţia viitoare a consumului de energie şi a surselor, inclusiv importurile şi exporturile de energie", transmite ANRE.

Potrivit comunicatului remis redacţiei de către instituţie, planurile de dezvoltare conţin modalităţile de finanţare şi realizare a investiţiilor privind reţelele de transport, cu luarea în considerare şi a planurilor de amenajare şi sistematizare a teritoriului străbătut de acestea, în condiţiile respectării normelor de protecţie a mediului.

Potrivit datelor Transelectrica, investiţiile programate în intervalul 2014-2016 pentru dezvoltarea reţelei se ridică la 1,6 miliarde de lei.

Transelectrica este operatorul reţelelor naţionale de transport al electricităţii şi este controlat de stat, prin Secretariatul General al Guvernului.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
ApanovaAdvertisement
Comercianti de Diamante
PODUL DE LUT
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS