Antibiotice Iaşi îşi prelungeşte cu 12 luni valabilitatea creditului de la EximBank

V.B.
Piaţa de Capital /

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) Antibiotice Iaşi (simbol: ATB) a aprobat, pe 23 mai, prelungirea cu 12 luni a valabilităţii facilităţii de credit de 60 milioane lei, contractată de societate de la EximBank, şi transformarea ei în plafon multiprodus/multivalută, cu posibilitatea emiterii de scrisori de garanţie, precum şi finanţarea activităţii curente, conform unui comunicat remis azi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, a fost aprobată prelungirea cu 12 luni a valabilităţii garanţiei de stat în valoare de 10 milioane lei, aferentă facilităţii de credit sus-menţionate.

Fiecare hotărâre a fost luată cu votul acţionarilor reprezentând 70,1383% din valoarea capitalului social şi 100% din totalul de voturi exprimate.

Ieri, titlurile ATB au încheiat şedinţa de tranzacţionare pe BVB în scădere uşoară, cu 0,09%, până la 0,5505 lei/unitate. La acest nivel, capitalizarea societăţii este de 19.706.820,85 lei. Astăzi, până la această oră, nu a fost încheiată nicio tranzacţie cu acţiuni ATB.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova
Comercianti de Diamante
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Gorgandin
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS