Antibiotice Iaşi îşi prelungeşte cu 12 luni valabilitatea creditului de la EximBank

V.B.
Piaţa de Capital /

Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor (AGEA) Antibiotice Iaşi (simbol: ATB) a aprobat, pe 23 mai, prelungirea cu 12 luni a valabilităţii facilităţii de credit de 60 milioane lei, contractată de societate de la EximBank, şi transformarea ei în plafon multiprodus/multivalută, cu posibilitatea emiterii de scrisori de garanţie, precum şi finanţarea activităţii curente, conform unui comunicat remis azi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, a fost aprobată prelungirea cu 12 luni a valabilităţii garanţiei de stat în valoare de 10 milioane lei, aferentă facilităţii de credit sus-menţionate.

Fiecare hotărâre a fost luată cu votul acţionarilor reprezentând 70,1383% din valoarea capitalului social şi 100% din totalul de voturi exprimate.

Ieri, titlurile ATB au încheiat şedinţa de tranzacţionare pe BVB în scădere uşoară, cu 0,09%, până la 0,5505 lei/unitate. La acest nivel, capitalizarea societăţii este de 19.706.820,85 lei. Astăzi, până la această oră, nu a fost încheiată nicio tranzacţie cu acţiuni ATB.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită