Antoine Doucerain este noul director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România

D.I.
Companii /

Antoine Doucerain

Antoine Doucerain

Groupe Renault a anunţat nominalizarea lui Antoine Doucerain în funcţia de director general al Automobile Dacia şi al Groupe Renault România, de la 1 mai 2018, se arată într-un comunicat al Renault, dat astăzi publicităţii.

Potrivit documentului, Doucerain îi va fi subordonat lui Nicolas Maure, director de operaţiuni Groupe Renault pentru Regiunea Eurasia, din care face parte şi ţara noastră.

Antoine Doucerain îi succede lui Yves Caracatzanis, care va prelua o altă funcţie în cadrul Groupe Renault.

Reprezentanţii companiei informează că Doucerain s-a alăturat Renault în 1993, în cadrul direcţiei de Inginerie Logistică.

Comunicatul precizează în acest sens că Antoine Doucerain "Îşi continuă cariera în domeniul Fabricaţiei, mai întâi la uzina din Douai, unde ocupă succesiv posturile de şef departament Montaj, director Tehnic, director adjunct Fabricaţie, iar mai apoi, în 2010, este numit director al uzinei din Maubeuge, unde asigură lansarea Kangoo ZE şi pregătirea modelului Citan pentru Daimler. În 2012, merge în Brazilia pentru a coordona crearea unei noi uzine Nissan şi începerea producţiei modelelor Micra şi Versa".

Din mai 2015, Doucerain s-a întors în Franţa şi ocupă funcţia de director industrial, asigurând coordonarea a opt uzine ale Renault (Polul industrial Vest).

Vânzările constructorului auto Dacia au crescut anul trecut cu 12,2%, până la 655.235 unităţi, dintre care 43.262 au fost comercializate în ţara noastră.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Depozitarul Central
Ecosmart
Cotnari
Flixi
Erfi

ENGLISH SECTION

more articles

Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro