Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

ANUL TRECUT,Ficosota România, cifră de afaceri netă cu aproape 20% mai mare

Valentin Busuioc
Companii #Bunuri de Larg Consum /

Ficosota (producător de detergenţi, săpunuri şi alte bunuri de larg consum) a înregistrat, anul trecut, pe piaţa din ţara noastră, o cifră de afaceri netă de peste 100 milioane lei, în avans cu 19,71% faţă de 2013 şi cu 71,08% în comparaţie cu 2012, potrivit unui comunicat trimis astăzi redacţiei.

Cele mai importante branduri care au generat creşterea cifrei de afaceri a companiei în anul 2014 au fost: Savex (brand de detergenţi de rufe, cu un spor de de 39% comparativ cu 2013), Pufies (scutece de unică folosinţă pentru copii şi şerveţele umede, cu o creştere a cifrei de afaceri de 79%) şi Kubeti (marcă de snacks-uri pentru copii, care şi-a menţinut nivelul, după ce aproape îşi dublase încasările în perioada 2012-2013).

Firma intenţionează să-şi continue investiţia în dezvoltarea portofoliului de produse, a distribuţiei şi a mixului de comunicare, iar pentru anul 2015 este prognozată o creştere de două cifre a veniturilor, se mai arată în documentul citat.

Înfiinţată în 1994 în Bulgaria, Ficosota Ltd. produce şi vinde bunuri de larg consum cu flux comercial ridicat: produse pentru îngrijirea casei şi îngrijire personală, consumabile igienice din hârtie şi snacks-uri. Societatea activează în peste 40 de ţări de pe mai multe continente, cu birouri noi în New York şi Singapore. În România, Ficosota este prezentă de 10 ani.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS