Apple şi Amazon, peste 100 miliarde dolari pierderi

Teona Tomoiagă
Companii /

Apple şi Amazon, peste 100 miliarde dolari pierderi

Apple şi Amazon.com au pierdut împreună în ultimele patru zile peste 100 de de miliarde de dolari din capitalizarea lor bursieră, pe fondul evoluţiei negative a titlurilor companiilor din sectorul tehnologiei, transmite News.ro.

Acţiunile Apple au scăzut luni cu 1,5%, extinzând declinul la patru şedinţe de tranzacţionare consecutive, de la un nivel record de 228,36 dolari pe unitate, atins pe 4 septembrie.

Declinul de 4,6%, respectiv de 10,42 de dolari, consemnat în decurs de patru zile, este echivalent cu o scădere de 50,33 de miliarde de dolari, de când a atins un maxim de 1.100 miliarde de dolari, pe fondul evoluţiei negative a titlurilor din sectorul tehnologiei şi înainte de lansarea unor noi modele de iPhone-uri.

Scăderea acţiunilor Apple în cele patru zile a avut un impact de 71 de puncte asupra indicelui Dow Jones Industrial Average, care a coborât cu 69 de puncte în perioada respectivă.

Acţiunile Amazon.com, a doua cea mai valoroasă companie, au scăzut luni cu 0,8%, extinzând la rândul lor declinul la patru zile. În acest interval, capitalizarea Amazon a coborât cu 50,53 de miliarde de dolari.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS