Conferinţa BURSA Antreprenoriat fără genConferinţa BURSA Antreprenoriat fără gen

Aproximativ 200 de infracţiuni economice, în vizorul Poliţiei Române

D.I.
Miscellanea #Contrabanda /

Aproximativ 200 de infracţiuni economice, în vizorul Poliţiei Române

Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice din cadrul Poliţiei Române au efectuat, în ultima săptămână, aproape 200 de percheziţii, în cadrul unor dosare penale întocmite pe numele unor persoane bănuite de infracţiuni economice, se arată într-un comunicat al instituţiei, dat publicităţii.

Potrivit documentului, au fost instituite măsuri asiguratorii în valoare de peste 10 milioane de lei şi au fost ridicate peste 1,2 milioane de ţigarete, 2,162 kg de tutun şi 271 de litri de alcool de contrabandă.

Reprezentanţii Poliţiei Române afirmă că în perioada 3-9 martie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice a Inspectoratului General al Poliţiei Române, poliţiştii au efectuat 199 de percheziţii domiciliare şi au pus în aplicare 35 de mandate de aducere, în cadrul unor dosare penale ce vizează infracţiuni economice.

În cadrul cauzelor penale instrumentate, faţă de 202 persoane s-a dispus continuarea urmăririi penale, fiind luate măsuri preventive faţă de 17 dintre acestea (5 persoane reţinute, o persoană arestată preventiv şi 11 plasate sub control judiciar).

Potrivit sursei citate, au fost instituite măsuri asigurătorii asupra unor bunuri, în valoare totală de peste 10.811.000 de lei, dintre care peste 4.267.000 de lei în numerar sau în cont bancar şi au fost indisponibilizate bunuri în valoare totală de 1.841.640 de lei.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cybersecurity Romania 2019

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova

ENGLISH SECTION

more articles

Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.roRoEnergyOlimpiada ONU 2019
Cabinet de avocatTMPS