Gala BURSA 2018

Aproximativ 500 de ambulanţe urmează să fie livrate

F.C.
Miscellanea #Sănătate /

Aproximativ 500 de ambulanţe urmează să fie livrate

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) va finaliza, săptămâna aceasta, semnarea acordurilor-cadru pentru ambulanţele de urgenţă de tip B, în timp ce licitaţia pentru ambulanţele de tip C este în curs de finalizare, a anunţat, joi, secretarul de stat Raed Arafat. El precizează până la sfârşitul anului vor fi livrate aproximativ 500 de ambulanţe de urgenţă.

Şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă (DSU), Raed Arafat, afirmă, într-o postare pe Facebook, că, în cursul acestei săptamani, IGSU urmează să finalizeze semnarea acordurilor-cadru pentru ambulanţele de urgenţă de tip B 4x2 si 4x4.

Licitaţia a fost finalizată, iar primele ambulanţe de tip B pentru Serviciile de Ambulanţă şi SMURD urmează să ajungă în cursul acestui an. În curs de finalizare se află şi licitaţia pentru ambulanţele de tip C, precizează el.

"Până la sfârşitul acestui an vor fi livrate aproximativ 500 de ambulanţe de urgenţă, urmând ca livrările să continue şi anul viitor, începând cu luna Ianuarie. Un total de 1.309 de ambulanţe de tip A, B si C urmează a fi livrate în cadrul prezentului proiect finanţat prin POR, accesând fonduri europene nerambursabile (935 ambulanţe de urgenţă tip B, din care 600 destinate serviciilor de ambulanţă şi 335 SMURD, 132 ambulanţe de urgenţă tip C, din care 81 destinate serviciilor de ambulanţă şi 51 destinate SMURD, şi 242 ambulanţe de transport de tip A destinate serviciilor de ambulanţă)", menţionează Raed Arafat.

Potrivit acestuia, Serviciul de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov urmează să primească 106 ambulanţe de tip B şi C achiziţionate de Primăria municipiului Bucureşti, care nu sunt incluse în numărul total de 1.309 ambulanţe menţionat.

Arafat menţionează că acest proiect include şi alte dotări specifice intervenţiilor medicale de urgenţă, pentru care licitaţiile urmează a fi derulate, un exemplu fiind ambulantele de terapie intensivă mobilă pentru nou-născuţi.

Noile ambulanţe vor înlocui parcul învechit al serviciilor de ambulanţă şi SMURD, în care majoritatea ambulanţelor au fost achiziţionate în anii 2007/2008.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Deleanu
Apanova - verfici calitatea de peste 600 de ori pe zi
Metronet
Proactiv Plus
Everest Catering
Vila Timo
Mozart Spirits
Schlumberger
Legestart
Calendarul BURSA 2018
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.afeer.rowww.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.roALB Romania 2018www.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită