ASTĂZI, ÎN PARLAMENT:USR depune un proiect de abrogare a legii recursului compensatoriu

E.M.
Politică /

Sursa foto: Twitter

Sursa foto: Twitter

Uniunea Salvaţi România depune astăzi la Parlament, un proiect de lege care să abroge prevederile referitoare la recursul compensatoriu, a anunţat deputatul USR Stelian Ion.

"USR va depune astăzi (n.r. - luni) un proiect de lege care să abroge prevederile referitoare la recursul compensatoriu. O Românie întreagă a observat zilele trecute, a văzut terifiată, la televizor, imaginile crimei teribile de la Mediaş, dar am auzit cu toţii de celelalte infracţiuni, de tâlhăriile, de violurile, de faptele comise cu violenţă de către deţinuţii care au fost eliberaţi înainte de termen în baza acestui recurs compensatoriu. Deja este prea târziu, Guvernul ar trebui să vină el cu o ordonanţă de urgenţă de abrogare, dar nu credem că se va întâmpla acest lucru, aşa încât această lege pentru abrogarea prevederilor referitoare la recursul compensatoriu va fi depusă astăzi de către parlamentarii USR", a declarat Stelian Ion, la Parlament, conform Agerpres.

În opinia acestuia, o îmbunătăţire a actualei legi în vigoare, în sensul exceptării unor categorii de deţinuţi de la aplicarea recursului compensatoriu, nu e suficientă.

"Legea în sine, de la cap la coadă, este incorectă. Sunt situaţii în care unii dintre aceşti deţinuţi au fost ţinuţi în condiţii proprii, să spun aşa, în condiţii acceptabile, însă penitenciarul, în integralitatea lui, având unele celule cu condiţii nepotrivite, a fost categorisit ca fiind unul impropriu şi toţi, fără niciun discernământ, au beneficiat de această măsură", a spus Stelian Ion.

Opinia Cititorului ( 1 )

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

  1. Manipulare si din partea USR. Cei de la Medias fusesera eliberati inainte de adoptarea legii recursului compensatoriu.

    Inteleg sa soliciti, dar nu prin uz de fals. 

    USL se plaseaza pe acelasi esalon cu PSD in acest caz... 

    Acord

    Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit Regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Apanova
Invatamantul profesional dual - solutie pentru forta de munca
BIG FOUR
smart city industry awards 2019
PODUL DE LUT
Calendarul BURSA 2019
Schlumberger
Legestart
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.rowww.dreptonline.rowww.hipo.ro
Cabinet de avocatTMPS