Aurora Bădicel a fost trimisă în judecată de către procurorii DNA

M.D
Anticorupţie /

Aurora Bădicel a fost trimisă în judecată de către procurorii DNA

Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Craiova au dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei, BĂDICEL AURORA, inspector superior în cadrul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice (A.J.F.P.) Timişoara, conform comunicatului de presă remis către Redacţie.

Aceasta a fost acuzată de săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă în formă continuată

Procurorii DNA au declarat că, în cursul lunii decembrie 2015, inculpata Bădicel Aurora a pretins în două rânduri de la o persoană (martor în cauză) suma totală de 60.000 euro, din care a primit 2.000 euro şi 20.000 lei, în schimbul influenţei pe care a afirmat că o are asupra unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara.

În acelaşi context, inculpata, a promis că-l va determina pe acesta să intervină pe lângă magistraţii Curţii de Apel Timişoara (prin concluzii proprii şi influenţarea judecătorilor din complet) pentru ca aceştia să dispună trimiterea unei cauze ce-l privea pe martor spre rejudecare la o altă instanţă de judecată.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Timiş cu propunere de a se menţine măsura asigurătorie dispusă în cauză.

Opinia Cititorului

Acord

Prin trimiterea opiniei ne confirmaţi că aţi citit regulamentul de mai jos şi că vă asumaţi prevederile sale !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.rowww.hipo.ro
www.dreptonline.rowww.dreptonline.ro
modele cărţi de vizităInvitaţii de nuntăCărţi de vizită